Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da joj naprkosi

Mladenka šokirana: Šogorica nije bila pozvana na vjenčanje, ali se svejedno pojavila u - bijeloj haljini!

Reddit
09.08.2022.
u 12:31

Na anonimnoj objavi stoji i da je vjenčanje bilo u znaku Noći vještica, što je objasnilo zašto su ostali uzvanici bili u tako tamnim bojama.

Jedna mladenka ostala je šokirana i bijesna na svoju šogoricu zbog neprikladne haljine koje je obukla na njezino vjenčanje, iako na njega nije bila ni pozvana, kako piše The Sun.

Ženi je rečeno da ne prisustvuje posebnom danu nakon što je izbila svađa oko njezina izbora haljine. Šogorica je svom bratu mladoženji rekla da više neće razgovarati s njim ako nastavi s vjenčanjem pa je maknuta s popisa gostiju. No, ipak je došla i pojavila se u bijeloj haljini sa šljokicama, koja je jako podsjećala na vjenčanicu. 

Slika šogorice, mladoženje i nekih svatova postavljena je na Reddit uz natpis: "Mladoženjinoj sestri je prije vjenčanja rečeno da je njezin izbor haljine neprikladan. Sestra odgovara da više nikada neće razgovarati s bratom ako nastavi s vjenčanjem. Nije pozvana na vjenčanje, a onda se na vjenčanju pojavila u ovoj prljavo bijeloj koktel haljini."

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Foto: Reddit

Na anonimnoj objavi stoji i da je vjenčanje bilo u znaku Noći vještica, što je objasnilo zašto su ostali uzvanici bili u tako tamnim bojama.

Osoba je rekla: "Mladena je razumljivo jako uzrujana zbog onoga što se dogodilo i objavila je nešto na Facebooku prije nekoliko dana o tome kako je razočarana što se netko tako ponašao. Zaplet, sestra je zasebno objavila TikTok u kojem je tvrdila da je mladenka toksična i ljubomorna, priznala da je upala na vjenčanje, spomenula kako je imala zadnji ples s mladoženjom i rekla da braku daje najviše pet godina.”

Korisnici društvenih mreža brzo su komentirali dramatičan razvoj događaja. "Tako sam zbunjena zašto nije izbačena i zašto je, zaboga, mladoženja plesao s njom”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Da sam ja mladenka, hvalila bih se kako ću navečer spavati s njim i vidjela bih kako će sestra reagirati."

Netko drugi je rekao: "Znači, nije pozvana s vjenčanja, svejedno dolazi u bijeloj haljini, a ljudi se i dalje fotografiraju s njom? Je li to mladoženja na slici? Ovaj brak sigurno ne počinje kako bi trebao. Je li on uopće bio dio toga da je ona nepozvana?"

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:02 09.08.2022.

Mislim da u cijeloj toj priči, mladoženja ima i te kako veliku vezu sa šogoricom. Zna on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije