Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosadilo joj čekanje

Mladenka obukla vjenčanicu i došla k partneru na posao: 'Ako se ne vjenčamo odmah, ostavljam te!"

TikTok
12.10.2020.
u 13:30

Uz sebe je imala i djeveruše s buketima, ali i svećenika koji je bio spreman obaviti ceremoniju

Internetom se proširila snimka na kojoj se nepoznata djevojka u vjenčanici, zajedno s djeverušama i svećenikom, pojavila partneru na radnom mjestu i rekla kako se moraju odmah vjenčati – jer njoj je dosta čekanja, prenosi Metro.

Neimenovana mladenka snimljena je u trgovini Target u Las Vegasu, a na videu se može čuti kako govori: "Stavio si mi ovaj prsten na ruku prije dvije godine i vrijeme je da to učinimo ili se rastanemo. Odmah ćemo se vjenčati ili te ostavljam.

@boymom_ashley

Part 1. The best part of my week🤣 watched this woman hunt her man down that works at target !!  ##target##bridzilla##lasvegas

♬ original sound - Ashley

Partner je pristao na njezinu ideju da se vjenčaju na radnom mjestu, a odmah nakon stavljanja prstenja na ruku napustili su trgovinu.

@boymom_ashley

The best part of my week🤣 part 2 watched this woman hunt her man down that works at target !! ##target##bridzilla##lasvegas##fyp##fypシ

♬ original sound - Ashley

Ovaj video brzo je postao viralan na TikToku te su se mnogi složili da ovo nije bila dobra ideja. "Ako ga moraš moliti, nije pravi za tebe", glasio je jedan komentar. I druga se osoba složila: "Ako moraš tjerati nekog da napravi nešto, nije prava osoba ze tebe."

Trudnica upala na vjenčanje i vikala na mladoženju da je dijete njegovo:

1/2

Komentara 4

DU
Deleted user
17:17 12.10.2020.

U SADu je brak zamka težeg oblika po muškarca. Svaki razvod znači da žena uzima barem pola i da ima doživotno pravo na uzdržavanje. Sva sreća kod nas još ima razuma što se toga tiče. Ovako napadno inzistiranje na braku je veliko upozorenje.

Avatar Idler
Idler
19:13 12.10.2020.

Ak joj je brak važniji od ljubavi....teraj to dok ni prekasno...očigledno prekasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije