Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 godina kasnije

Mlada mama podijelila nevjerojatne fotografije: Liječnik koji je porodio nju, porodio je i njezinog sina

Twitter
04.08.2020.
u 11:30

Njezina objava brzo je postala viralna, ali i raznježila je mnoge ovi nevjerojatnim trenutkom.

Lauren Cortez (25) iz Teksasa i njezin suprug Peter dočekali su njihovog sina Logana u srpnju ove godine. A njihovog sina porodio je liječnik Bryan Cox - isti liječnik koji je porodio Lauren prije 25 godina. Ova nova majka na svom Twitter profilu podijelila je nevjerojatne fotografije koje prikazuju oba događaja i oduševila mnoge, prenosi metro.co.uk.

- Majka mi je uvijek govorila da ima najboljeg ginekologa u gradu. Dr. Coxa uvijek je opisivala kao brižnog, strastvenog o svom poslu i izvrsnog momka zbog kojeg se osjećate kao prijatelj, a ne samo još jedan pacijent. Otkrila sam da je sve ovo točno jer se dr. Cox interesirao za naš životni stil i obitelj, a ne samo za bebu. Stvarno ostvari povezanost s obitelji i ja to volim kod njega pa sam bez sumnje odlučila da je on taj koji će našeg sina dovesti na svijet - otkriva Lauren.

Lauren je imala prirodan porođaj te bez komplikacija rodila sina Logana, koji je težio 2,76 kilograma. No porod su zakomplicirale poteškoće zbog pandemije koronavirusa.

- Morala sam proći kroz dvosatni porod s maskom, što je svakako učinilo moje prvo iskustvo iznimno zanimljivim. Porođaj je tekao glatko, ali svatko je morao nositi masku tijekom cijelog vremena provedenog u bolnici. To neću nikada zaboraviti - ispričala je.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 1

KU
Kuruza
13:25 04.08.2020.

Ako je porodio sina znači da je sin rodio dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije