Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sramota

Mjesecima imala dva dečka, a onda su joj se obojica odlučila osvetiti

prosidba
Foto: Screenshot YouTube
1/2
07.04.2017.
u 12:45

Djevojka je očekivala prosidbu kada je njezin dečko došao u restoran u kojem radi, no dogodilo se nešto neočekivano

Kada je saznao da ga njegova djevojka vara, jedan je muškarac umjesto da je ostavi, odlučio osvetiti se svojoj djevojci tako da joj više nikada ne padne napamet varati svoga partnera.

A svoju osvetu je potom odlučio objaviti na internetu kako bi svi znali tko je djevojka koja ga je prevarila s drugim muškarcem. No, da stvar bude još gora, osim njega, osvetu je želio i drugi muškarac koji je bio ljubavnik nevjerne djevojke.

Njih su se dvojica udružila i odlučila napraviti podvalu zajedničkoj djevojci.

Prvi je muškarac, naime, došao na radno mjesto djevojke i odlučio je zaprositi. Ona je izišla pred njega, a on je kleknuo. Djevojka je bila ushićena i samo je čekala da kaže 'da', a svi njezini kolege s posla bili su oduševljeni prosidbom. No, onda se dogodilo nešto što nitko nije očekivao.

U restoran u kojem se sve odvijalo, došao je drugi mladić, a djevojka ga je odmah prepoznala.

– Imaš dva muškarca! Zeznula si sve! – ljutito joj je rekao zbog čega ga je drugi muškarac morao smirivati.

Posramljena djevojka odmah je pobjegla iz restorana dok je njezin prvi dečko galamio za njom: "Vidiš kako si me prevarila?".

Nakon što je otišla, jedan od prevarenih muškaraca priznao je kako je djevojka mjesecima izlazila s obojicom te su joj se oni zbog toga odlučili osvetiti. 

>> Sumnjala da je dečko vara, no onda je otkrila nešto puno gore

>> Uhvatila muža u kafiću s drugom, no nije ostala dužna ni njemu, a ni ljubavnici

Komentara 7

DU
Deleted user
14:40 07.04.2017.

?? jel netko zaista bude plaćen za ovakav tekst?!?

ST
stranger
13:13 07.04.2017.

Strasan sastavak! Dno dna

ST
steiner
14:46 07.04.2017.

Crnačka posla. Crnac od 23 godine mi je rekao da ima sedmero djece pa mi je počeo nabrajati njihovu starost koja nije apsolutno bila logična, troje djece između 7 mjeseci i godinu da bi mi objasnio da su to djeca sa sedam različitih žena. U Americi crnkinje to koriste kako bi dobijali pomoć od države, što više djece veća lova, žalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije