Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mistična Lisca Selection za proljeće-ljeto 2020.

Lisca Selection
Foto: Promo
1/12
26.02.2020.
u 08:53

Bezvremeno i neodoljivo seksi rublje. Čipka, til u boji kože, smjelo, a lagano rublje koje se stapa s kožom i odlično priliježe i laska našem samopouzdanju.

Zadovoljstvo se ogleda – u samosvjesnom pogledu, odlučnom hodu, širokom osmijehu. Uz pozitivan pogled na svijet možemo sve. Proljetna kolekcija Lisca za 2020. donosi modu u kojoj ćemo se zadovoljno i sa samopouzdanjem uhvatiti ukoštac sa životom, a pritom zadržati eleganciju i ženstvenost.

Nježna i romantična, a strastvena prema stvarima do kojih joj je stalo – takva je žena koja je inspirirala kolekciju Lisca za proljeće i ljeto 2020. Romantično koketiranje s trendovima iz prošlosti, uspomenama iz djetinjstva, tajnama naših baka... u ugodnim prirodnim materijalima ili nostalgičnim uzorcima na rublju koje nadograđuju moderni, a lagani krojevi.

Foto: Arena Hospitality Group

Bezvremeno i neodoljivo seksi rublje. Čipka, til u boji kože, smjelo, a lagano rublje koje se stapa s kožom i odlično priliježe i laska našem samopouzdanju.

Čipkastim modelima, koji se poigravaju kombinacijom tila i kristalića Swarovski, u snažnim bojama koje naglašavaju karakter, rublje će osvojiti temperamentne, dok će romantično rublje s neobičnim vezom, tankom mrežicom i diskretnim detaljima oduševiti one nježnije. Prava kombinacija cut-out izreza na modernim krojevima i nježne prozirnosti pod raskošnim vezom, ravnoteža nevinosti i smjelosti podižu nam puls. Mistična zavodljivost s retro štihom kojoj nećete moći odoljeti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije