Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Mislite kako je loše na prvom spoju pričati o svojem bivšem? Znanstveni se ne slažu s vama

Foto: Getty Images
1/3
06.10.2019.
u 08:03

Dobro je odmah reći budućem partneru sve o svojim bivšim ljubavima kako bi odmah znali na čemu su

Mnogi kažu kako se bivše ljubavi trebaju skrivati, kao i da se treba tajiti njihov broj, a stručnjaci ipak savjetuju da na prvom spoju trebamo pričati o svojim bivšima, evo i zašto. 

Foto: Getty Images

Stručnjak za veze James Preece vjeruje kako je pričanje potencijalnom partneru o bivšem dečku na prvom spoju dobro i to iz vrlo jednostavnog razloga, jer to onda znači da osobe koje pričaju o njemu, više ne razmišljaju o bivšem partneru, odnosno da su ga preboljele. 

"Ako možete pričati o ovoj situaciji i šaliti se s njom, to znači da ste spremni krenuti dalje", rekao je James za portal Her. S ovime se slaže i psihologica Madeleine Mason koja je dodala: "Ako je osoba s kojom ste na spoju ljubomorna na to što imate bivše ljubavi, ovo je upozorenje koje je bolje uočiti ranije nego kasnije."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
18:17 06.10.2019.

A super je na prvom spoju odmah novom odabraniku pokazati i pokoji nepobrisani filmic akcije s bivsim,tako da novi odabranik odmah upozna sto volite i kako volite u krevetu, te time izbjegne nepotrebno gubljenje vremena na istrazivanje vasih preferencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije