Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindrom Petra Pana

Nezreli muškarci: Jedan se horoskopski znak više od ostalih povjerava mami

shutterstock
19.08.2020.
u 12:40

Nezrelost muškarca može biti uzrok brojnih problema u vezi

Sindrom Petra Pana stanje je kada osoba, posebno muškarac, nije u stanju shvatiti da je odrasla i da bi se trebala ponašati zrelo. Ovo je stanje povezano sa stanjem zaštitnički nastrojenih roditelja i nedostatkom životnih vještina što stvara tjeskobu u odrasloj dobi. To se uglavnom pojavljuje kod muškaraca. Kada se ovakvi muškarci nađu u vezi, njihovi bi partneri mogli imati određenih problema jer muškarac ne može zrelo riješavati svaki aspekt veze. Dakle, bolje je osigurati da je muškarac s kojim se družite dovoljno zreo, a astrologija vam može pomoći da shvatite je li on nezreo na osnovu svog horoskopskog znaka, prenosi Pinkvilla.

Ovan

Ovan teško priznaje svoju pogrešku. Prilično je impulzivan i napravit će mnoge pogreške. Ali umjesto da ih prizna, sve će baciti na šalu. Stvari mogu biti bolje ako prizna svoje mane.

Bik

On je impulzivan i lijen. Ako ima bilo kakvih zdravstvenih poteškoća, stalno će se žaliti zbog toga, umjesto da ide liječniku. Možda će biti puno kućanskih poslova, ali on ih neće htjeti obaviti. Dakle, trebate ih natjerati na to.

Blizanci

Ti će ljudi izmisliti izgovor ako ne žele nešto učiniti. Imaju sklonost laganju, a boje se upadanja u probleme pa nude različite izgovore.

Rak

Sanjaju o avanturama, ali teško da ćete ih vidjeti kako ulažu napore u to. Muškarci Rakovi mogu često izgubiti predanost. Dakle, stalno ih morate motivirati.

Lav

Lav često pokušava osramotiti i ismijavati partnera. Možda će puno kritizirati i učiniti da se osjećate loše zbog svojih postignuća. Bolje je razgovarati s njim o takvim situacijama. Shvatit će.

Djevica

Trebat će im mnogo vremena da odgovore na vaše pozive ili poruke. Ovi muškarci trebaju biti odgovorniji.

Vaga

Ovaj se znak boji povezanosti i trebat će mu mnogo vremena da vezu shvati ozbiljno. On vas voli, ali nije siguran u vezu. Dakle, trebate mu malo pomoći da pronađe svoj pravi put.

Škorpion

Ne može biti slobodan pred svojim prijateljima i neprestano se nervira i trudi se kako bi izbjegao susret s njima. Moguće je da će biti problema s ovom situacijom. Dakle, trebate razgovarati s njim prije nego što ga predstavite svojim prijateljima.

Strijelac

Cijelo vrijeme zbija šale. U početku vam se to sviđa, ali pokušaj zbijanja šale o svemu ponekad vas može iznervirati.

Jarac

Željet će da učinite sve za njega, ali to nije uvijek moguće. Dakle, oboje morate biti učinkoviti u rješavanju kućanskih poslova. Razgovori jedan na jedan pomoći će.

Vodenjak

Oni mogu provesti nekoliko sati na mobilnim telefonima, laptopu, video igrama i svim drugim elektroničkim uređajima. Moraju biti malo odgovorniji.

Riba

Imaju sklonost dijeliti svaki detalj odnosa s mamama. Moraju shvatiti da to može loše završiti. U vezi vam treba privatnost i ne možete sve podijeliti sa svojom mamom.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularni Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije