Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatak u piću

Mislio je da je popio običan ledeni čaj dok nije shvatio da je napušen!

Shutterstock
21.11.2019.
u 15:42

McDonald's u Južnoj Karolini ima malo drugačiji način pravljenja ledenog čaja.

Muškarac je naručio ledeni čaj, ali je naglasio kako želi ekstra limuna što je zaposlenik shvatio kao tajnu šifru, pa je uz limun dodao i začinsko bilje. Ali nije riječ o menti ili kadulji već o - marihuani

Parrish Brown nikada prije nije probao marihuanu, pa nije primjetio neobičan miris ni okus. Shvatio je što je dobio kad je bilo kasno - kad se već napušio. Svoj ledeni čaj platio je prema uobičajenoj cijeni onog u McCafeu.

Foto: Shutterstock

McDonalds se još uvijek nije oglasio na ovu temu, a policija kaže da je istraga u tijeku iako nisu htjeli otkriti o kojem je točno lokalu u Južnoj Karolini riječ. 

Iako postoji već skoro 80 godina i ne postoji osoba koja ga ne posjeti bar jednom u par mjeseci, ovo nije prvi skandal s lancem brze prehrane.

Ako ste vegetarijanac vjerojatno mislite kako su krumpirići hrana za vas. Ipak, to nije tako. 2002. godine u Indiji vegetarijanci su tužili McDonald's zbog otrkića da su se krumpirći pržili u loju, a ne u suncokretovom ulju iako su na pakiranjima naglasili da proizvod pogodan za vegetarijance. 

Iz McDonaldsa su se ispričali, rekli kako će promijeniti recepturu i donirali su 10 milijuna dolara udruzi vegetarijanaca.

Foto: Shutterstock

Osim loja u krumpirićima, u svoje neodoljive shakeove od čokolade, vanilije ili jagode dodaju svinjsku mast, a meso im ponekad nije pečeno do kraja pa se tako majka petogodišnje djevojčice u Južnoj Koreji koja je pojela Bulgogi burger žalila upravi kako joj kćer ima infekciju bubrega. No nije jedina kojoj Bulgogi burger nije odgovarao - skupina učitelja i djece iz osnovne škole dobila je iste simptome pa je McDonalds odlučio brzo ovu vrstu maknuti s menua.

Skandali s hranom nisu jedini, ovog ljeta u Engleskoj točnije u Birminghamu mladić je napravio scenu jer mu je osoblje reklo da će morati pričekati obrok pune - četiri minute.

On je pokazao nezadovoljstvo, a osoblje mu je ponudilo povrat novca. Njemu ni to nije bilo dovoljno pa je zaskočio zaštitara i mladića koji ga je posluživao. Nakon kratkog okršaja izbacili su ga van, a uprava McDonaldsa pružila je pomoć svojem zaposleniku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije