Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GINGER

Mislili ste da crvenokosi muškarci nisu seksi? Ovaj kalendar će vam promijeniti mišljenje!

Foto: Instagram
29.04.2019.
u 07:00

Prijaviti se možete i vi! Sve što vam treba je crvena kosa, atletska građa tijela, kao i europsko podrijetlo!

Crvenokosi muškarci su oduvijek nailazili na nešto manje pozitivne komentare kada je riječ o njihovu izgledu. Njihovu užarenu kosu često popraćenu blijedom puti i pjegicama žene su često opisivale manje atraktivnom, piše Mirror.

Upravo iz tih razloga, jedna je tvrtka željela proslaviti crvenokose Europljane prikazujući ih u kalendaru za 2020. godinu. Ovaj projekt za cilj ima srušiti stereotipe te pokazati i da crvenokosi muškarci mogu itekako biti seksi.

Kalendar će kroz godinu prikazivati zgodne 'ginger' muškarce, a sve fotografije snimat će se na sunčanim Balearskim otocima ovog ljeta. Kalendar možete snimiti i vi s obzirom na to da se traži još šest muškaraca. Uvjeti koje morate ispuniti su naravno crvena kosa, atletska građa tijela, kao i europsko podrijetlo.

Pogledajte video: Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije