Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav trend

Mislili smo da smo sve dosad vidjeli, ali ova manikura nas je sablaznila

Ekstenzije na noktima
Instagram
15.10.2018.
u 12:01

Nakon što smo vidjeli razne trendove u umjetničkom ukrašavanju noktiju, od iscrtavanja lica političara, do ljepljenja umjetnih trepavica, sada su na red došle i ekstenzije kose na noktima.

Nismo jedini koje je zgrozio novi trend ukrašavanja noktiju. Društvene mreže "odjekuju" komentarima nevjerice i neodobravanja na novi trend, koji, nadamo se, neće dugo zaživjeti. 

Nakon što smo vidjeli razne trendove u umjetničkom ukrašavanju noktiju, od iscrtavanja lica političara, do ljepljenja umjetnih trepavica, sada su na red došle i ekstenzije kose na noktima. I to dovoljno duge da ih se može kovrčati, peglati pa čak i staviti na njih mini uvijače. 

Ako se pitate kako to izgleda, pogledajte sami...

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween 🎃 Hairstyle nails - yay or nay? Video by @edo_movs #nailsunnytutorial

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Obodin
13:44 15.10.2018.

Naša Linda, bez dlake na jeziku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije