Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Mislila sam da smo sretni, a kad sam zatrudnjela rekao mi je da je u braku i ima troje djece!'

Shuttershock
10.05.2021.
u 20:30

Bilo mi je normalno da je povremeno zbog posla odsutan ali kad sam neplanirano zatrudnjela, on se izbezumio i priznao mi dai ima suprugu i troje djece, ispričala je žena

Ja imam 40, on 52 godine i četiri smo godine bili u, kako sam ja bar mislila, sretnoj vezi - piše anonimna žena terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

On je, kaže, puno radio, pa joj je bilo normalno da je povremeno i odsutan, ali kad je ona neplanirano zatrudnjela, izbezumio se i priznao joj da u gradu u kojem radi ima i suprugu i troje djece.

- Shrvana, prekinula sam vezu, a kad je njegova žena saznala za mene i moju bebu, počela je drugima govoriti da svjesno razaram tuđe brakove, što je rekla i mojim roditeljima, prijateljima, čak i kolegama s posla - ispričala je. 

Takve su joj optužbe, kaže, uništile reputaciju, pa je morala čak i ostaviti posao koji je do tada radila, a bivši nije rekao ništa da je obrani.

- Kao da je bio čak i sretan što ona stoji uz njega, pa su njih dvoje 'protiv' mene... - kaže žena-

Ubrzo je, dodaje, rodila divnog dječaka, a bivši je inzistirao na DNK testu koji je pokazao da je on biološki otac. Ipak, nastavio je to negirati i javno govoriti da nije, pa je rezultate testiranja objavila čak i na društvenim mrežama, da se o njoj prestanu širiti laži.

Slavlje u Splitu! Severina pozirala u rodnom gradu i izmamila komplimente

1/8

- Kad je njegova supruga vidjela tu moju objavu izbacila ga je iz kuće i rekla mu da se može vratiti samo ako neće imati ništa sa mnom ni s našim sinom - priča ona, s čim se on složio - pa dijete koje sad ima sedam godina nikad nije ni vidio, samo mu povremeno šalje darove i poruke koje mu ona vrati.

Ipak, sad dječakov terapeut kaže da bi dječak trebao upoznati oca, ali ovaj to još uvijek odbija jer bi se supruga razvela od njega i sve mu uzela.

- Ne znam što da radim - napisala je žena.

- Najgore je što je djetetu srce slomljeno i što njegovo mentalno zdravlje pati. Ali on ima vašu ljubav i uz vašu konstantnu podršku iz svega ovog može izaći 'netaknut' - rekla je Deidre, koja joj savjetuje da dječaku stalno ponavlja da 'on nije učinio ništa loše'...

- Osim toga, suprugu bivšeg dečka blokirajte na društvenim mrežama, tako da ne može ni vidjeti vaše objave, ni napraviti ništa što bi vam narušilo reputaciju - dodala je.

Najosjetljiviji horoskopski znakovi: Sve shvaćaju ozbiljno i osobno!

 

Komentara 5

DU
Deleted user
00:03 11.05.2021.

Svaka čast. I tako je natalitet u k..cu. Imaš 4 banke. Primi se za uši i skaći od sreće što se ulovilo.

AN
Anezka
22:21 11.05.2021.

Ona je djetetu uništila život

MO
montello
19:48 11.05.2021.

sada gotovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije