Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEŠNA SITUACIJA

Mislila je da joj netko provaljuje u stan, a to je na kraju bio njen brat

Getty Images
02.10.2019.
u 11:45

Čuti buku kada si jedina osoba u kućanstvu lako utjera strah u kosti.

U ovoj situaciji pronašla se i Chelsea Morris iz Edinburgha koja je kada je začula buku odmah pomislila kako joj netko provaljuje. Nije željela provalniku dati do znanja da se nalazi u sobi pa je poslala poruku svom bratu u nadi da će joj doći pomoći.

- Mislim da netku lupa po vratima. Bojim se, otiđi provjeriti. Nije kuckanje nego baš lupanje - napisala je.

Nakon nekoliko minuta postalo joj je jasnije o čemu se radi. Brat joj je odgovorio i smirio je tako što joj je objasnio situaciju

Foto: Facebook/Terry's Chocolate Orange Memes for Chocoholic Teens

Naime, on se odlučio zasladiti čokoladnom narančom. Ova slastica nije popularna u Hrvatskoj, ali obožavaju je mnogi diljem svijeta, a kako bi se komadići odvojili potrebno ju je udariti.

 

Odmah nakon što se smirila, Chelsea je shvatila koliko je ova situacija smiješna i na Twitteru je podijelila prepisku s bratom. Prijateljima je objasnila i kako je njen brat toliko jako udario desert da se njoj učinilo kako se cijela kuća zatresla. 

Nasmijte se uz ovaj video:


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije