Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Mislila je da je tetovirala crtež svoga sina, a kad je sve bilo gotovo saznala istinu - nije njegov

TikTok/th3victorygarden
17.04.2021.
u 07:00

Mislila je, kaže, da bi bilo super istetovirati crtež koji joj je sin napravio, no kasnije je saznala da je 'umjetnik' zapravo sinov prijatelj iz vrtića, šestogodišnji Kevin

Nedavno je jedan TikTok korisnik pozvao sve da podijele svoje 'beznačajne tetovaže' koje su im u nekom trenutku značile dovoljno da se tintom trajno obilježe. U moru besmislenih crteža koje su ljudi pokazali, sigurno najbolju priču ima onaj korisnice @th3victorygarden koja u videu pokazuje svoju istetoviranu nadlakticu.

@th3victorygarden

#stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon #tattoos #funny #myfavoritetattoo #doodle

♬ original sound - Whatever

U svom kratkom videu ova mama podiže rukav majice ispod kojeg se krije veliki crtež nečeg što izgleda kao gusarska pećina u obliku lubanje smještena na plaži, uz golemu stijenu i palmu.

Za taj se crtež, kaže, odlučila jer je mislila da bi bilo super istetovirati crtež koji je njen sin napravio, no kad je saznala da to nije slučaj već je bilo prekasno.

Naime crtež je, kako se ispostavilo kasnije, nacrtao prijatelj od njenog sina, pa je video i potpisan s 'Kevin, šest godina, bojice...'

RTL briše scene zbog nacističke tetovaže: U emisiji 'Ljubav je na selu' više se neće prikazivati Jurica

1/6

U drugom je videu mama ispričala kako joj se crtež jako dopao, pa je sin odlučio preuzeti zasluge za njegovo nastajanje, no zapravo je pravi umjetnik bio vrtićki prijatelj Kevin.

- Nisam nikad rekla Kevinovim roditeljima za tetovažu s crtežom njihovog sina jer bi vjerojatno mislili da sam luda - rekla je.

Kratki je klip je pogledalo više od 200.000 ljudi, a prikupio je i 31 000 lajkova i na stotine komentara, prenosi Mirror.

- Crtež koji je moj sin napravio na satu likovnog krasio nam je kuhinjski zid više od deset godina, i to uokviren - ispričao je jedan tata koji je, kaže, nakon cijelog desetljeća saznao da to nije njegov rad.

TikTokerica preporučila: Slijedite ove korake za čistu i mirišljavu kupaonicu!

- Učitelj je zamijenio radove - dodaje. 

- Ovako imate puno bolju priču od drugih, svatko može tetovirati loš crtež svog djeteta, to je bezveze, umjetnost je tetovirati loš crtež tuđeg djeteta - našalio se jedan korisnik.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Baja Kalifornija
Baja Kalifornija
07:55 17.04.2021.

Tko vam smišlja ove pametne šlagvorte poput "Ups..."? Uvozite ih s Net.hr-a, a vijesti izranjate u istoj kanalizaciji kao i oni?

VA
vabriga
07:22 17.04.2021.

........prijatelj od njenog sina? Vjerojatno se radi o prijatelju njenog sina. Ima li lektora u rdakciji?

Avatar Žile
Žile
09:11 17.04.2021.

Kad se u Hrvatskoj ništa ne dogadja danima, a nečim treba ispuniti stranice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije