Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Mislila je da je opljačkana, a onda otkrila pravog krivca: Njezin pas razvalio je vrata i uništio cijeli kauč

Vickie Shelton
07.05.2021.
u 15:30

Nakon posjeta veterinaru, Bou je dijagnosticirana teška tjeskoba zbog razdvajanja i dana mu je niska doza "psećeg Xanaxa" kako bi mu pomogao da bude miran.

Vickie Shelton (51) nakon što je jedne noći došla doma, mislila je da je opljačkana, ali ubrzo je saznala da je glavni krivac njezin dvogodišnji pas Bo, kako piše Mirror.

Ovaj nestašni pas uništio je cijeli kauč te ostavio paperje po cijeloj dnevnoj sobi. Idući dan odlučila ga je zatvoriti u spavaću sobu kako bi smanjila moguću štetu, ali on je ubrzo razvalio vrata sobe i ponovno se vratio svojim nestašlucima.

Majka otkrila jednostavan trik kako očistiti kauč od tinte:

1/2

- Kauč smo imali samo četiri mjeseca kad se sve dogodilo. Bo puno spava na kauču, to je definitivno njegova domena. Bila sam na poslu i dobivala sam upozorenja s kamere za ljubimce da se nešto događa, ali mislila sam da je to samo Bo. Nikad nisam pomislila da mi uništava kauč - ispričala je Vickie.

Foto: Vickie Shelton

Kada je stigla doma toga dana, prvo što je ugledala je bilo bijelo perje po cijeloj kući. Odmah je pomislila da ju je netko opljačkao, ali kada je ugledala da je sve ostalo netaknuto, shvatila je što se dogodilo.

- Bo je sjedio usred nereda mašući repom. Bio je vrlo zadovoljan sobom. Tada mi je sve kliknulo. Nisam mogla vjerovati. Trebalo je više od dva sata da sve to očistim, a bilo je šest ogromnih plastičnih vrećica punih paperja - rekla je.

Foto: Vickie Shelton

Idućeg dana zatvorila ga je u sinovu spavaću sobu, ali ubrzo je shvatila ni da to neće funkcionirati jer je Bo brzo izgrizao žice te razvalio vrata. Vickie ga je stoga odlučila odvesti veterinaru da bi vidjela je li mu se nešto dogodilo i zašto se počeo ovako ponašati.

Nakon posjeta veterinaru, Bou je dijagnosticirana teška tjeskoba zbog razdvajanja i dana mu je niska doza "psećeg Xanaxa" kako bi mu pomogao da bude miran. Srećom Bo je puno bolje i postao je viralan nakon što je Vickie podijelila fotografije štete na društvenim mrežama.

Foto: Vickie Shelton

- Bo je imao četiri tjedna kad sam ga pronašla. Bačen je u kutiju s dvoje svoje braće i sestara usred parkirališta supermarketa. Nažalost, jedno štene već je umrlo. Bo je bio neočekivani poklon, ali upravo je trebao biti. Ne bih mogla zamisliti život bez njega. Definitivno ima svoju jedinstvenu osobnost i ne bih ga mijenjala za svijet - zaključila je Vickie.

Najosjetljiviji horoskopski znakovi: Sve shvaćaju ozbiljno i osobno!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije