Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mame su oduševljene

Mijenjanje bebinih pelena olakšajte si uz jedan mali trik

Shutterstock
16.04.2020.
u 09:30

Jedna žena podijelila je na TikTok video nepoznate mame koja je pokazala kako spriječiti da se beba okreće dok joj mijenjate pelene.

Vjerojatno će se mnoge mame složiti da je mijenjanje pelena maloj djeci stvarno vještina, pogotovo kada stalno pokušavaju otići od vas i igrati se, pa se okreću.

Ipak, jedna mama je došla na ideju kako to spriječiti i kako zamijeniti pelenu na što lakši način - druge mame ne mogu joj se dovoljno zahvaliti na ovom triku, prenosi The Sun.

U videu pogledajte kako ovo točno napraviti:

Erin Bies postavila je na TikTok video u kojem je prikazano kako bebin bodi može pomoći u mijenjaju pelena. Donjim dijelom bodija prekrijte bebine rukice kako se beba ne bi mogla puno micati. "Kada mijenjate pelenu bebi, zamotajte joj donji dio bodija preko ruku. Vjerujte mi, odličan trik za mame."

Njezina reakcija na video nepoznatog autora pregledana je više od pola milijuna puta, a skupio je 18 000 oduševljenih komentara. "Kakva je ovo magija?", rekao je samo jedan od fasciniranih korisnika, a Erin se pitala "gdje je bio ovaj trik kada su moja djeca bila u pelenama?!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije