Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grozno

Microblading iz pakla: Umjesto obrva dobila golemu infekciju

Foto: YouTube/ABC7
1/2
20.04.2019.
u 19:16

Liječnik je zaključio da je ovakva reakcija kože posljedica korištenja igli koje nisu bile sterilizirane

Da microblading nije bezopasna tehnika iscrtavanja obrva zna se od prije, ali ova Amerikanka prošla je mnogo gore od svega što smo do sada vidjeli. 

Žena se pojavila u američkoj televizijskoj emisiji The Doctors gdje stručnjaci za zdravlje i wellness komentiraju trendove, probleme iz stvarnog života i daju medicinske savjete. Nakon što je završila tretman Amerikanki su obrve pocrvenile i nabubrile te se cijelo područje oko njih inficiralo.

Foto: The Doctors / CBS

Liječnik je zaključio da je ovakva reakcija kože posljedica korištenja igli koje nisu bile sterilizirane

- Microblading je tehnika tetoviranja pa se tijekom postupka koriste nožići kojima se stvaraju mali urezi u koži koji se naknadno ispunjavaju tintom. Stvaranje ureza u koži omogućuje prodor bakterija u nju. Druga je opcija da koža klijentice nije bila čista prije početka tretmana - pojasnio je doktor te napomenuo da kad se radi o ovako delikatnim tretmanima treba biti siguran da ih provodi licencirana i stručna osoba, prenosi vt.

Druga je doktorica dodala da uvijek savjetuje ljudima da izbjegavaju kozmetičke tetovaže lica ako su alergični na boje za kosu ili boje za tetovaže.

 

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
22:38 20.04.2019.

I tjedna nagrada za vanserijsko dostignuće na području inteligencije odlazi...

CH
Challenger
22:29 20.04.2019.

Kad hoće varati muškarce, eto! Budi što jesi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije