Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLATKA POKOS:

"Mia Begović Lanu je viđala na pet minuta, samo da se pokaže publici"

Vlatka Pokos
Grgo Jelavić/PIXSELL
06.11.2009.
u 16:17

Prema tvrdnjama 39-godišnje voditeljice, Mia Begović i Josip Radeljak bili su posvađani te je voditeljica imala “zabranu” viđati nećakinju. Na molbu Lanine bake Tereze Begović, V. Pokos ih je pomirila i Lani omogućila da ponovno viđa tetu.

Iritiraju me ljigavi komentari Mije Begović, koja pet godina nije bila dio Lanina života. Poslije ju je viđala na pet minuta, da publika vidi kako je dobra teta - kazala je Vlatka. Prema tvrdnjama 39-godišnje voditeljice, Mia Begović i Josip Radeljak bili su posvađani te je voditeljica imala “zabranu” viđati nećakinju. Na molbu Lanine bake Tereze Begović, V. Pokos ih je pomirila i Lani omogućila da ponovno viđa tetu.

- Nje mi je preko glave! Pa zašto me njezina majka Tereza nikad nije optuživala za zlostavljanje, a svaki je dan bila sa mnom i Lanom - uzviknula je i nastavila - Poručujem joj da me se okani, inače ću ja progovoriti o njoj i njezinu majčinstvu. Po izgledu i ponašanju njezine “pristojne” kćeri vidi se kakva je majka. Sigurno “divna”, kao i Alka Vuica - kaže Vlatka.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
doktorica
09:30 07.11.2009.

Za sve njih će biti najveća tragedija kad ih mediji neće više spominjati.

AL
alapača
16:31 06.11.2009.

Ne treba vraga zazivat, natjerat će Dikan i baku propjevati.

IV
IvaHorvath
16:47 06.11.2009.

Neophodno je djevojcicu Lanu zastititi i od - tate. On,ocito,ne da je ne zna zastititi, nego je i svjesno izlaze situacijama koje je ostecuju emotivno. Ne razumijem sto radi Centar za socijalnu skrb!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije