Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno

Metoda za guljenje kuhanih jaja oduševila internet: 'Ovo je nešto najbolje ikad'

Shutterstock
19.01.2021.
u 07:00

Mnogi ljudi kažu da im ova metoda štedi vrijeme.

Većina ljudi kuhana jaja oguli tako da lupi njima u radnu površinu i onda prstima ukloni ljusku, ne znajući da postoji metoda koja je puno lakša i kojom možete uštedjeti puno vremena - otkrila je jedna Tiktokerica.

Rujina Khaled je pokazala u svom novom videu metodu s kojom su mnogi ostali oduševljeni. "Ovim trikom si promijenila igru", kaže jedna osoba.

Pogledajte video:

@rujinakhaled

Perfectly peeled boiled eggs 🥚 #lifehack #stitch #fy #foodtiktok

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Naime, nakon što nekoliko jaja skuha, Rujina jedno po jedno stavi u praznu čašu i protrese nekoliko sekundi. Zatim jaje vrati u lonac i pod vodom lagano i brzo ukloni ljusku prstima.

Ova metoda omogućava da ljusku uklonite u potpunosti.

Kajgana, kuhana ili poširana jaja... Radite li baš sve kako treba?

1/12

Komentara 3

JM
ja-ma
09:50 19.01.2021.

Ovo nije ništa novo i senzacionalno. Tako gulim već dugo.Može se sa svim jajima pa i od "kokica koje trče po dvorištu". Usput, to nema veze sa kokošima već o svježini jajeta. Što je svježije teže se guli,no to se riješi sa šakom soli u vodu.

Avatar Jopa
Jopa
09:03 19.01.2021.

Može sa jajima od kokica koje jedu umjetnu hranu i koje nisu vidjele sunce. A od kokica koje trče po dvorištu neće baš tako oguliti..

IS
Istnaboli
10:02 19.01.2021.

Ja imam kokice koje nesu tvrdo ili mekamo uhana vec oguljena JAJA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije