Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Meri Merino – najbolji deterdžent za osjetljivo rublje

Meri Merino – najbolji deterdžent za osjetljivo rublje
Foto: Promo
1/2
05.02.2018.
u 16:17

Preporuka kvalitete prema istraživanju „Odabrale mame“

Labudov Meri Merino odabran je za najbolji deterdžent za osjetljivo rublje na temelju istraživanja provedenog u okviru projekta „Odabrale mame“. Prvi put provedeno, istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama okupilo je više od 8.000 hrvatskih majki koje su tijekom tri mjeseca ocijenile ukupno 347 proizvoda na domaćem tržištu. Mame su ocjenjivale zadovoljstvo korištenjem, privlačnost proizvoda, procijenjenu vrijednost za uloženi novac i namjeru ponovne kupnje, a Labud je ovime još jednom dobio potvrdu vrhunske kvalitete od vjernih kupaca temeljem istraživanja na uzorku od 1758 majki u Hrvatskoj.

Meri Merino 4D Sensitive dokazano je, prema istraživanju, najbolji deterdžent za osjetljivo rublje, što je preporuka obiteljima prilikom kupnje.

Foto: Promo

Svaka potvrda našeg rada i truda, upravo u smjeru zadovoljstva naših potrošača kao i prepoznavanja i ispunjenja njihovih potreba, nama je vrijedna i bitna. To nas motivira da se trudimo više i jače. Upravo iz tog razloga, Meri Merino je prošle godine izašla u novom ruhu i s novom recepturom koja nudi dodatne prednosti za naše korisnike. Meri Merino 4D formula pruža dodatnu zaštitu za odjeću. Osnažen je efekt za čuvanje intenziteta boja, a dodana je i komponenta koja obnavlja ovojnicu vlakana i omogućuje efekt 'pomlađivanja' odjeće, produžujući njen vijek trajanja čak i nakon 25 pranja. Novu formulaciju smo testirali i potvrdili u suradnji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Zagrebu.“ – izjavila je Milica Damjanović, direktorica marketinga Meteor grupe.

Tvrtka Labud neprestano radi na lansiranju novih i poboljšanih proizvoda u svojoj ponudi. Nova generacija deterdženata Meri Merino dokazano voli i čuva odjeću. Posebnu pažnju Labud je posvetio Meri Merinu 4D Sensitive, koji sadrži miris bez alergena, dermatološki je ispitan i odličan je odabir za korisnike koji su skloni alergijama ili imaju osjetljivu kožu te za obitelji s djecom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije