Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

'Menopauza uništava naš seksualni život jer je supruga stalno loše, ne znam što napraviti’

Shutterstock
07.10.2021.
u 22:30

"Predlaže da ona zadovolji mene, rukama, ali nije mi to isto."

Kada seksualni život bračnih partnera pati, nerijetko dolazi do sukoba i udaljavanja s obje strane, ali psihoterapeutkinja Deidre Sanders ima savjete kako spasiti situaciju. 

Javio joj se, putem portala The Sun, anonimni 52-godišnjak i rekao da njegova godinu dana mlađa supruga prolazi kroz menopauzu, a već zadnjih nekoliko mjeseci upravo iz tog razloga odbija seks. 

"Predlaže da ona zadovolji mene, rukama, ali nije mi to isto. Nedostaje mi naša zabava u krevetu pogotovo zato jer već 25 godina, koliko smo u braku, imamo zdrav odnos. Kada god joj predložim da spavamo zajedno ona ima izgovore. Volim ju i ne želim ju nikako povrijediti, ali kako da popravim situaciju?"

Pogledajte predivnu reakciju malenog dječaka koji je na poklon dobio štene psića! ❤

"Seks može biti bolan za neke žene tijekom menopauze. Razina hormona pada i utječe na libido i vlažnost, pa više ne uživaju u odnosima kao prije. U nekim slučajevima treba pričekati nekoliko mjeseci i sve će se vratiti na staro - znam ljude i kojima je seks postao bolji nakon menopauze. Savjetuj supruzi da posjeti ginekologa", objasnila mu je Deidre.

Menopauza pogoršava simptome reumatoidnog artritisa

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije