Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Melem je melem. Sve ostalo su samo kreme!

melem
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
15.02.2015.
u 08:30

Melem je prirodna zaštitna krema za osjetljivu kožu. Djeluje preventivno ali i posebno pomaže kod kožnih tegova. Nova Melem Atopic farmaceutska linija nudi dva osnovna proizvoda – uljnu kupku i emolijentnu kremu - za njegu vrlo suhe i atopiji sklone kože. Melem je dermatološki testiran, ne sadrži konzervanse, silikone, antibiotike i kortikosteroide, te je pogodan za odrasle, djecu i dojenčad.

Melem je prirodna zaštitna krema za osjetljivu kožu koja svakodnevnom upotrebom omogućava da koža bude hidratizirana, nahranjena i otporna na vanjske utjecaje. Melem preventivno intenzivno njeguje i poboljšava opće stanje kože, vraća joj mekoću i elastičnost, te stvara zaštitni sloj koji štiti kožu od pucanja. Melem također obnavlja kožu i smanjuje tegobe koje imaju osobe s kožnim problemima.

Područje primjene Melema je jako široko. Melem štiti od vjetra, hladnoće, sunca, suhog zraka, kod boravka u prirodi i sportskih aktivnosti. Pomaže kod nadražaja kože, crvenila i iritacije, te smanjuje hrapavost kod svih oblika suhe, tvrde i zadebljale kože – npr. na petama i laktovima.

Melem je posebno pogodan za upotrebu u trudnoći te kod dojilja jer sprječava pojavu strija te pomaže kod ispucalih bradavica za vrijeme dojenja. Ujedno je i idealna krema za njegu dječje kože, jer djeluje blagotvorno, umiruje nadraženu kožu, a istovremeno intenzivno regenerira.

Nova MELEM ATOPIC linija nudi dva osnovna proizvoda, uljnu kupku i emolijentnu kremu, za njegu vrlo suhe i atopiji sklone kože koje su hrvatski stručnjaci pomno formulirali kako bi što bolje ublažili smetnje kao što su crvenilo, nadraženost i gruba koža. Melem Atopic uljna kupka sadrži biljna ulja koja oporavljaju hidrolipidni sloj kože i polidokanol koji smanjuje osjećaj svrbeža. Melem Atopic emolijentna krema sadrži djelotvornu kombinaciju prirodnih sastojaka koji imaju funkciju očuvanja zaštitne barijere i sprječavanja isušivanja kože uz dodatak tvari koje potiču obnovu kože. Ne sadrže konzervanse, mirise i boje te su pogodni za odrasle, djecu i dojenčad. Proizvodi su dermatološki testirani.

Odaberite svoj Melem!

I ne zaboravite – Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?