Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Megabon poklanja hotelski doživljaj!

Megabon
Foto: Megabon
1/5
PR
Autor
PR članak
11.04.2014.
u 08:30

Megabon priređuje nagradni natječaj 'Megabon poklanja putovanje' koji omogućuje osvajanje super odmora svima vama koji nas razveseljavate svojom vjernošću iz mjeseca u mjesec. U znak zahvale za vašu potporu vam želimo pokloniti odmor i obilje nezaboravnih doživljaja!

Megabon poklanja novi osmjeh!

U nagradnom natječaju možete sudjelovati svi vi koji ste se uspješno registrirali ili ćete se tek registrirati na našoj internet stranici www.megabon.eu. Sretnik ili sretnica koji otvori naš newsletter, u kojem vas svakodnevno obavještavamo o mega ponudama, i u njemu pronađe promo kodu dobiva besplatan hotelski paket.

Otvarajte dnevnu e-poštu od Megabona, te slijedite jednostavne upute:

1. Otvorite e-poštu 2. Prepišite kod 3. Otputujte na odmor iz snova

Foto: Megabon

  • Svaki dan otvorite i pregledajte elektroničku poštu s odabranim ponudama.

  • Posebnu pažnju obratite na donji dio poruke u kojem se možda nalazi kod koji će vas dovesti do besplatnog hotelskog paketa.

  • Ako ste sretni dobitnik, nagradni kod pošaljite na adresu naše e-pošte info.hr@megabon.eu ili nam ga javite na naš besplatan broj 0800 96 12 u roku 24 sata.

  • S Megabonom otputujte na nezaboravan odmor!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi zato obavijestite sve svoje prijatelje i držite fige da se sreća osmjehne upravo vama i osobi koju ćete voditi sa sobom!

S Megabonom i osmjehom na usnama na odmor iz snova!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?