Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelijepa Hrvatska

Među 11 najljepših skrivenih europskih plaža, našla se i ova hrvatska

Stiniva
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
10.06.2018.
u 07:17

Na popisu 11 naljepših europskih skrivenih plaža portala Marriot Travel, našla se i ona, nama znatno poznatija

Mogli bismo reći da smo već navikli da strani mediji otkrivaju i hvale prirodne ljepote naše domovine, no ipak, lijepo je vidjeti da je Hrvatska nepresušni izvor lokacija koje vrijedi obići i u njima uživati. 

Na popisu 11 naljepših europskih skrivenih plaža portala Marriot Travel, našla se i ona, nama znatno poznatija, plaža Stiniva na otoku Visu. 

Nakon što je 2016.  godine proglašena najljepšom plažom u Europi i našla se na popisima brojnih magazina za putovanja i blogera, Stiniva na Visu otada više nije tajna ni za turiste. 

Na sjeveroistočnoj strani otoka nalazi se osamljena plaža Stončica sa svojim zelenilom mediteranskog raslinja i smaragdnom bojom mora u kojem možete vidjeti kornjače i dobre dupina, piše portal. 

Osim naše, na popisu su se našle i plaže Es Trenc (Mallorca), Formentera (Španjolska), Arrifana (Portugal), Pinarello (Korzika), Calanques (Provansa), Vouliagmeni to Sounio (Atena), El Saler (Valencia), Kynance Cove (Cornwall), Porto Cesareo (Puglia), Kelebekler Vadisi (Turska). 

Stiniva
1/18

Komentara 7

Avatar Orlando!
Orlando!
08:02 10.06.2018.

A gdje je tu plaža?

PR
prajdali100
08:10 10.06.2018.

Eto toliko je skrivena da su je otkrili.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:33 10.06.2018.

Divna plaža s pogledom na jahte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije