Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MARVIS – paste koje mijenjaju rutinu pranja zubi

MARVIS – paste koje mijenjaju rutinu pranja zubi
10.08.2022.
u 15:44

Prvo što biste trebali znati jest da je MARVIS obiteljski brend iz Firence i također najkorištenija pasta za zube u Italiji. No, što MARVIS čini posebnim pastama za zube?

Ove paste za zube su prije svega cruelty free, bez parabena, glutena i BEZ FLUORIDA. Pišemo to tiskanim slovima jer smatramo da je važno da znate. U tijeku je ogromna rasprava oko pasta za zube s fluoridom naspram pasta zbog fluorida. Za svaku od tih pasti postoje prednosti i nedostaci. Nismo liječnici ni zubari pa vas nećemo pokušavati uvjeravati ni u jedne ni u druge. Ali želimo napomenuti da bi roditelji s malom djecom trebali čitati i razgovarati sa svojim obiteljskim stomatologom o učincima fluorida na djecu (opasnosti od gutanja/doze fluorida). Odrasli bi se također trebali posavjetovati sa svojim stomatologom trebaju li koristiti paste za zube s fluoridom ili bez fluorida (unos šećera, prehrana, sklonost razvoju karijesa, treba li vam vodica za ispiranje usta s fluoridom itd.). Spomenut ćemo da smo koristili samo pastu za zube s fluoridom prije nego što smo isprobali MARVIS (bez fluorida).

Na www.delmerion.hr navode da je MARVIS suvremena pasta za zube. Moramo se složiti. Sve od vizualnog identiteta brenda, pakiranja paste za zube, do svakog okusa paste za zube je definitivno suvremeno. Na bespućima interneta smo našli i podatak "Marvis transformira svakodnevni ritual u nešto izvanredno, neočekivano, čak i blaženo. Odjednom vas vaša jutarnja rutina odnese nekamo, ostavljajući vam dugotrajan, ugodan okus u ustima." Ovaj smo citat namjerno ostavili ovdje, jer smo se UPRAVO TAKO OSJEĆALI nakon pranja zubi s MARVIS pastom za zube. U nastavku ćemo pisati o svakom okusu, ali naše cjelokupno iskustvo je da je ova pasta za zube kremasta. Stvarno se pjeni. Pjeni se. Pjeni se. PJENI SE!

Baš kao bogati šampon...kao bogata pjenušava kupka...baš kao omiljeni gel za tuširanje. Kada se proizvod zapjeni - osjećamo se ČISTI (Naša kosa. Naša koža. Naši zubi). Za proizvode koji se slabo pjene (ma koliko dobri bili) uvijek se pitamo „Jesu li mi očistili kosu ili kožu?“. Ova pasta za zube čini vaše zube ČISTIMA! Vidite mjehuriće. Vidite pjenu. Čak osjećate da vam se zubi čiste (kao da su vam čovječuljci u ustima koji vam dobro ribaju zube). Ne šalimo se! To je doživljaj! Uz ovaj jedinstveni okus, zube smo prali duže, a kad smo isprali usta, zubi su blistali! Zubi su mi izgledali sjajno, usta su mi bila čista, a dah svjež. Jako smo zadovoljni!

Postoji li negativna strana? Na skupljoj su strani, ali vjerujte nam kad vam kažemo da vrijede. I da su fenomenalne.

MARVIS nudi paste za zube u 8 classic okusa i 3 limited edition okusa, kao i vodice za ispiranje usta u 4 okusa. Nas su se najviše dojmili AQUATIC, CINNAMON, GINGER,  LICORICE i JASMIN. Pitali smo naše kolege za recenzije i evo što su rekli:

AQUATIC MINT
MARVIS Aquatic Mint ima miris kao da ste na plaži kada je hladno! Baš je čudno! Pitala sam se, je li ovo pasta za zube? Očekivala bih to od gela za tuširanje, ali na neki način su uspjeli dobiti ovaj miris u pasti za zube. Okus je jak okus mente. Probudit će osjetila. Cool je i osvježavajuće. Doista mi se svidjela. – Anja M.

CINNAMON MINT
Mmmm! Ovo miriše na cimet! Ima okus poput cole s cimetom. Meni se osobno svidjela količina cimeta koja je bila u ovoj pasti za zube. Znate da cimet može biti prilično moćan, no u ovoj pasti ga ima taman. Ovaj okus mi je stvarno pomogao započeti jutro. – Ivan K.

GINGER MINT
Pasta za zube Ginger Mint ima blagi miris đumbira. Okus je, međutim, STVARNA menta iz bakinog vrta. Prilično je moćan! Jako je osvježavajuća. - Krešo B.

LICORICE AMARELLI
Ako voliš okus sladića ili Haribo Licorice, ovaj okus ćeš OBOŽAVATI. Miriše na to. Ima takav okus. Ako nisi ljubitelj sladića, ovo nije za tebe. Ako jesi, čeka te pasta koje se nećeš odreći nikada. Šokantno, bio sam iznenađen što sam zavolio ovu pastu za zube, jer nisam fan sladića. Savršen primjer za „nikad ne reci nikad“. – Mario D.

JASMIN MINT
Kao i svi mirisi MARVIS pasti za zube – ovaj je AUTENTIČAN. Baš je poput cvijeta jasmina. Ako volite cvijeće, jasmin i cvjetne mirise onda će vam se ovo svidjeti. Možda nije za svakoga, ali mene je oduševio! Ako netko od kolega želi udomiti svoj Jasmin Mint – moja ladica je otvorena. - Marija K.

U asortimanu MARVIS okusa pasti za zube se nalaze još i Classic Mint, Whitening Mint i Anise Mint, a u limited edition pastama su okusi Creamy Matcha Tea, Earl Grey Tea i Blossom Tea koje svakako planiraš isprobati čim prije.

Ako se pitate gdje kupiti MARVIS paste za zube – odgovor je na www.delmerion.hr webshopu i u bolje opskrbljenim ljekarnama. Naš savjet? Svakako ih isprobajte.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije