Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atlas

Marokanska večera u centar Zagreba donijela dašak Afrike

Atlas
Foto: Promo
11.09.2017.
u 13:41

Poznata blogerica Ella Dvornik uživala je u marokanskoj kuhinji koja joj se osobito svidjela tijekom posjete Maroku.

Novo okupljanje Atlasova kluba putnika ovoga je vikenda bilo posvećeno egzotičnom Maroku. Turistička agencija Atlas, u suradnji sa zrakoplovnom kompanijom Air France KLM, uz podršku Veleposlanstva Maroka, okupila je vjerne klijente i ljubitelje putovanja, partnere i poznata lica kako bi ih bojama, mirisima i okusima barem na kratko odvela u ovu afričku zemlju.

Poznata blogerica Ella Dvornik uživala je u marokanskoj kuhinji koja joj se osobito svidjela tijekom posjete Maroku.

Ella Dvornik Atlas

Ella Dvornik Atlas

Redatelj i glumac Miran Kurspahić došao je u društvu djevojke, arhitektice Nine Mie Čikeš koja u veljači planira posjetiti Marrakech.



Putopisno predavanje i ugodno druženje popraćeno mirisima tradicionalnog čaja od mente, jelima iz tagina i kus kusom uzvanike su na nekoliko sati mislima odveli u Maroko. Atlas se pobrinuo da se mašta lako pretvori u stvarnost pa je klijentima za tekuću i nadolazeću godinu pripremio niz atraktivnih aranžmana: „Kraljevski gradovi Maroka“, „Casablanca i Marrakech“, „Magični gradovi Maroka“, kao i izravne charter letove za Marrakech.



Ono što putnici najviše vole u čarobnoj sjevernoafričkoj zemlji je dašak egzotike, velebna zdanja, boje i mirisi bazara, topla klima i kolorit ulica koje zovu na nova otkrića. Jedno takvo spreman je otkriti i Ivica Đuzel,urednik i voditelj emisije turizam.hrt

Ivica Đuzel Atlas

Mislav Veselica, član Uprave Atlasa na događanju je izjavio: „Naši partneri vole reći da je Maroko most Afrike prema Europi, što savršeno opisuje ovu zemlju. Pratimo promjene u navikama i preferencijama naših kupaca pa nas osobito veseli što smo u prošloj sezoni uspjeli repozicionirati Maroko, dok za nadolazeće razdoblje planiramo još više različitih turoperatorskih produkata. Sve to ne bi bilo moguće bez podrške naših partnera – Air France KML-a i Veleposlanstva Maroka, koji su prepoznali Atlas kao odličnog partnera, što je velika potvrda za naš rad“.



Više informacija o raznolikim i pristupačnim aranžmanima dostupno je na www.atlas.hr, a Atlasovi savjetnici za putovanja potrudit će se odgovoriti na svaki poseban zahtjev klijenata.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije