Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest bivšeg ljubavnika

Marin Radić: Shvatio sam da je Vlatka nesređena osoba

pokos
Tomislav Miletić/24 sata
15.11.2009.
u 21:43

Za RTL-ovu emisiju "Exkluziv" ispričao kako su fotografije objavljene u jednom tjedniku, na kojem su on i Vlatka u toplesu njeno privatno vlasništvo i siguran je da im ih je Vlatka ustupila

– Strast, strast, strast... – opisala je 39-godišnja Vlatka Pokos svoju posljednju romansu sa 12 godina mlađim Marinom Radićem iz Trogira, koji za RTL-ov Exkluziv sinoć nije birao najljepše riječi za svoju bivšu. Razljutilo ga je što je neki tjednik objavio fotografije na kojima je on s Vlatkom u toplesu, snimljene ljetos.

– Te fotografije mogla im je dati samo Vlatka jer su bile njezino privatno vlasništvo – razočarano je rekao Marin. Ugostitelju Marinu zbog Vlatke navodno su prigovarali roditelji i prijatelji, a on sam je rekao kako je shvatio da je Vlatka nesređena osoba.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
malicki
07:40 16.11.2009.

vidi njega. sređen. stalan poso, ozbiljan, ne drogira se. ah bože...

IB
Ivana Brkić Ćubela
05:40 16.11.2009.

da se ti nisi Vlatkom zbunio ko Bumbar u mesalici za beton

RI
rizbo
08:33 16.11.2009.

Dugo mu je trebalo. On inače mlad, obrazovan, lijep...da bi reč rekel, da bi suzu pustil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije