Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Camilla Brooks

Manekenka (26) smanjila čelo plastičnom operacijom: 'Više se ne moram skrivati ispod kape'

TikTok/ camillacolbro
16.03.2021.
u 15:29

U dva i pol sata koliko je trajala operacija liječnik joj joj je, kaže, odstanio tri centimetra čela i spustio liniju kose, s čime je dobio još par milimetara

Manekenka Camilla Coleman Brooks (26) kaže da je deset godina skrivala svoje čelo od 8,5 cm, što je za dva centimetra veće od prosječne veličine ženskog čela. Nakon što je napokon našla, kako kaže 'pravog' plastičnog kirurga, ova se majka dvoje djece u veljači ove godine odlučila na operaciju smanjenja čela koju je platila oko 45.000 kn (7.000 dolara).

Svoje je iskustvo podijelila na TikToku gdje njene videozapise gledaju milijuni ljudi.

@camillacolbro

can’t remember the last time I wore braids. biggest thank you to my SIL @ccbeautifies #postop #knotlessbraids #foreheadreduction

♬ baby one more time x levitating - Adam Wright

U dva i pol sata koliko je trajala operacija liječnik joj je, kaže, odstranio tri centimetra čela i spustio liniju kose, s čime je dobio još par milimetara.

Sukob ne jenjava! Dalibor Matanić završio na sudu zbog influencerice Doris
1/10

Videa je na TikToku Brooks počela objavljivati odmah nakon zahvata dok joj je glava još djelomično bila u zavojima, a nedavno je po prvi put pokazala i kako izgleda 'završni rad'.

@camillacolbro

Also extremely unoriginal. You can come up with something better. I believe in you.

♬ original sound - Shayshay

 

- Nekada mi je čelo bilo visoko 8,5 cm, a sad je 5,5 cm, što je nevjerojatna razlika - rekla je. Kad je bila mlađa, kaže, Brooks je kosu stalno oblikovala tako da što više prikrije čelo, a premda je nikad nitko nije maltretirao, svoje je čelo godinama gledala kao svoju najveću fizičku manu.

- Htjela sam imati proporcionalnije lice - objasnila je manekenka koja je s TikTok pratiteljima podijelila svaki detalj operacije i strpljivo odgovarala na njihova brojna pitanja.

Za kraj je u svom videu poručila kako bi 'svatko trebao sa svojim tijelom raditi što god želi i na sebi promijeniti ono što mu se ne sviđa.

@camillacolbro

Reply to @jamescharles yesterday vs. today. *FYI my hairline is shaved. It’ll grow in up to the incision. Q&A on IG #plasticsurgery #foreheadreduction

♬ Kali Do a Bitch - Kali

 

- Ako želite plastičnu operaciju jer vam se nešto na tijelu ili na licu ne sviđa, ako možete napravite je - poručila je pratiteljima Brooks koja kaže da je ona svoje visoko čelo godinama skrivala pod 'prikladnim' frizurama i šeširima, te da nitko ne bi trebao biti tako nezadovoljan sa svojim izgledom, prenosi Metro.

Muškarac promovira vježbe za jaču vilicu, liječnici se ne slažu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije