Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodič za kupnju

Mamci za najmlađe u trgovačkim centrima – predstave i igre

šoping
Anto Magzan/Pixsell
Autori: sv, ib/VLM, mpk, tok, rp/VLM, vb/VLM, vm, ij
11.03.2011.
u 13:35

Zimske rasprodaje nastavljaju se i ovog vikenda u brojnim trgovačkim centrima uz mnogo zabave za najmlađe, a otvaraju se i nove trgovine

Ovog vikenda u trgovačkim centrima diljem zemlje bit će živo, pa čak i u kasnim noćnim satima... Westgate nastavlja s Late Night Shoppingom, tijekom kojega kupce očekuju sniženja do 70 posto te 50 posto popusta na pića u svim ugostiteljskim objektima. Akcija traje danas i sutra od 18 sati do ponoći, a u nedjelju do 21 sat. Trgovački centri nikad ne mogu dosaditi, među ostalim, i zbog otvaranja novih trgovina. U Garden Mallu sutra se otvara trgovina NKD s najnovijim modnim trendovima i opremom za dom, a časte sa 15% popusta na sve artikle. One koji još traže rasprodaje veliki popusti očekuju u Outletu Sveta Helena te Roses Fashion Outletu. U Avenue Mallu od 10. do 26. ožujka obavite kupnju u minimalnom iznosu od 100 kuna i sačuvajte račun. Dođite 26. ožujka u Avenue Mall do proljetnog drvca, a 500 najbržih kupaca osvojit će poklon-kartice Visa Avenue Mall. Trgovina Benetton na glavnom varaždinskom trgu kupce mami sa 50% popusta. Trgovina Helino nudi dječje hlače već od 20 kuna, dok se muške hlače od kepera mogu kupiti za 49 kn. Popusti na košulje dosežu i 70 posto.

Mercator centar u Varaždinu za djecu organizira manifestaciju “Veseeeli ožujak...” petkom od 17 sati te subotom od 11 sati. Ovaj petak djeca mogu uživati u pričaonicama Ružno pače te Gavran i lisica. Subota je rezervirana za dječju sportsku olimpijadu.

Kupce u osječkoj Billi danas očekuje 20 posto popusta na sve bombone. Mercator centar u Osijeku danas je za najmlađe pripremio pričaonicu, oslikavanje lica i gitaru od 17 sati, a u subotu u 11 sati počinje lutkarska predstava Crvenkapica.

Kupnjom već iznad 100 kn u nagradnoj igri Arena Centra možete osvojiti auto ili druge vrijedne nagrade. U tijeku je akcija trgovine Playlife, gdje možete ostvariti velike popuste na kupnju proljetne kolekcije (više informacija na stranici Playlife na Facebooku).

Osim novih artikala, u trgovini Tommy Hilfiger daju se dodatni popusti na već snižene cijene i 40 posto na zimske jakne i kapute, 30 posto na košulje i ženski jeans... U trgovini Diesel snižene su ženske torbe, suknje, traperice...

Lesnina u Dugopolju počela je veliku akciju rasprodaje izložbenih eksponata kuhinja Gorenje i Marles te uređaja Gorenje uz popust i do 70%. U trgovačkim centrima Kerum na vikend-akciji su deterdžent Ariel 2 kg, mlijeko Z bregov 4 puta 1,5 litara....

Casting modne škole Evolution za djevojke i mladiće održat će se sutra u Garden mallu s početkom u 16 sati. Do 13. ožujka na Vichy Dermobaru potpuno besplatno provjerite stanje kože. Preglede provode educirani promotori.

Nagradna igra “Preko City bona do Londona” traje do 4. svibnja. Pri kupnji poklon-bona City Centera One u iznosu od 200 kn kupac dobiva i kupon za nagradnu igru. CCO Zagreb traži modele, svi detalji na stranici City Centera One na Facebooku.

Plodine u Slavonskom Brodu po sniženim cijenama nude kupaonsku galanteriju. U Intersparu se uz popust do 48% mogu kupiti muške, ženske i dječje majice, kombinezoni za bebe, jastuci... Lidl po sniženim cijenama nudi kompletnu opremu za uređenje vrta.

U Tower centru Iris i Douglas nude mirise po cijenama nižima do 200 kn. U s. Oliveru je sniženje do 60% na zimsku kolekciju. U trgovačkom centru Merkura na Škurinjama u subotu je akcija “Sretni sati”. Po cijenama nižim do 30% nude se rasvjetna tijela, bijela tehnika...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije