Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala sve

Mama zabranila ulazak u kuhinju: Ne želim mrvice, jeli ste već 29 puta danas

Shutterstock
22.07.2020.
u 14:30

Mnoge žene su se nasmijale na ovu poruku i otkrile da će se i one poslužiti ovom metodom u budućnosti.

Mnoge mame složit će se s teorijom da kad god pospreme i očiste kuhinju, baš tada ukućani, a pogotovo djeca, ogladne i odu pripremiti neki međuobrok. 

Upravo iz tog razloga jedna mama zabranila je ulazak u kuhinju, a na vratima je ostavila poruku s objašnjenjem, piše The Sun.

"Kuhinja je zatvorena iduća dva sata. Upravo sam ju pospremila i očistila od vrha do dna. Ne želim nikakve mrvice od krekera, kruha, keksića, granole i slično. Čips i ljepljive stvari također ne dolaze u obzir. Ovo vam ne bi trebalo teško pasti s obzirom na to da ste svi jeli već 29 puta danas. Ako me itko treba, divim se svojoj kuhinji koja je napokon čista - dok vi opet ne uđete u nju."

Foto: Daniel Pavlić

Psihijatri su zatrpani pozivima građana tijekom pandemije: Sve više ljudi osjeća se tjeskobno i traži tablete! 

Fotografija ove poruke podijeljena je na Facebooku, a mnogi članovi grupe gdje je postavljena oduševljeni su. 

"Suosjećam s tobom. Svaka mama se može poistovjetiti", pisale su joj žene i rekle kako će se definitivno poslužiti ovom metodom.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:32 22.07.2020.

Nema čiste obiteljske kuhinje.... bez mrvica ne može proći 60 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije