Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?!

Mama šokirala društvene mreže: Bebi staroj nekoliko mjeseci napravila manikuru

Reddit
09.12.2020.
u 11:29

Ljudi se nisu mogli suzdržati od ružnih komentara.

Anonimna žena podijelila je fotografiju svoje bebe na društvenim mrežama. Iako se to na prvu čini potpuno uredu, ova mama doživjela je pravu lavinu kritika, a većina smatra potpuno opravdano. 

Kako prenosi The Sun na fotografiji se vidi ručica bebe stare tek nekoliko mjeseci i nokti koji su rašpani u špic, odnosno oblik badema!

Foto: Reddit

Dom za starije postao je viralni hit: Pozivaju sve da njihovim korisnicima pošalju pismo. 😍

Njezina objava brzo je dospjela na Reddit, stranicu na kojoj korisnici nemaju milosti u komentarima, pa su tako odmah svi izrazili zabrinutost za sigurnost bebe. "Računa li se ovo kao zlostavljanje djeteta ako se ono povrijedi s ovakvim noktima?", napisala je jedna osoba.

Mnogi su rekli da je ovo jednako davanju oštrog predmeta u ruke malom djetetu. Osim što si može ozlijediti oko, beba se može ogrebati. "Ovo je zaista užasno", zaključila je još jedna osoba.

Beba se zarazila koronavirusom, pa je majka ostavila:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije