Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika beba

Mama se pohvalila na društvenim mrežama: 'Moj sin imao je 6 i pol kilograma kada se rodio!'

TikTok
09.04.2021.
u 14:30

Otkako je video objavljen, prikupio je više od sedam milijuna lajkova i sto tisuća lajkova

Korisnica TikToka @shans1588 podijelila je video u kojem je pokazala svog novorođenog sina i iznenadila mnoge, kako piše Mirror.

Njezin video pregledan je gotovo 30 milijuna puta, a mnogi nisu mogli vjerovati što gledaju. Naime, Shans je pokazala fotografiju svog sina odmah nakon rođenja, a veličina njezine bebe mnoge je šokirala. 

Pogledajte video:

@shans1588

##stitch with @tawnee117 ##greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound - Shans1588

- U 38. tjednu trudnoće imala sam carski rez uz pomoć dva liječnika. Moj sin rodio se težak 6 i pol kilograma te je bio dugačak 60 centimetara. Tako je, rodila sam veliko dijete koje je kasnije provelo 11 dana na intenzivnoj njezi - objasnila je u svom videu.

Zatim je otkrila kako je njezin sin bio najveća beba u rodilištu i na odjelu intenzivne njege te da medicinske sestre nisu imale odgovarajuće stvari za njega. Kako bi ga obukle, morale su otići kod pedijatra po pelene i odjeću za djecu od šest do devet mjeseci starosti.

Otkako je video objavljen, prikupio je više od sedam milijuna lajkova i sto tisuća lajkova. Shans je nakon toga objavila još jedan video u kojem je objasnila kako njezin sin sada ima pet godina, ali i da je dalje velik i snažan kao što je bio i na rođenju.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?