Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan trik

Mama otkrila kako je zavarala svog sina da je još uvijek s njim u sobi

@sato_nezi
17.12.2019.
u 08:18

Kada ste roditelj, pogotovo malog djeteta, teško je naći malo mira i slobodnog vremena. Ova majka otkrila je svoj trik kako je dobila malo slobode da izvrši neke svoje poslove.

Privatnost je skoro pa nepoznati pojam kada imate dijete. Majke se ne mogu u miru ni otuširati bez da svoje dijete i dalje ne drže pod okom. 

Ako ste roditelj, sigurno ste upoznati s tim da čim izađete iz sobe kreću suze. No, čim se vratite u sobu suze prestaju. Jedna mama jednogodišnjeg djeteta osmislila je super plan kako otići iz sobe, a bez da se njen sin ne rasplače, piše Metro.

Tako je jedna majka iz Japana, Fuki Sato, odlučila zavarati svog sina da je još uvijek u sobi. Postavila je svoju fotografiju napravljenu od kartona u prirodnoj veličini  u sobi sa svojim sinom. 

Cijelu priču je otac podijelio na svom Twitter profilu, @sato_nezi, i brzo je postala jako popularna. 

Jedna fotografija prikazuje Fuki kako stoji iznad svog sina, a druga kako kleči pored njega. Oba kartona postavljena su izvan dohvata djeteta kako ne bi otrkio da to zapravo nije njegova majka. 

1/1

I dok je majka obavljala svoje poslove, kartonska fotografija pazila je na njenog sina. Ali naravno i otac je bio tamo, a i Fuki je povremeno došla provjeriti je li sve u redu. 

A sin i dalje nije svjestan da je to samo fotografija, a tako će i ostati dok ne postane dovoljno star da vidi kako je postao popularan na Internetu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije