Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno djeluje

Mama otkrila neobičan trik kako da kruh ostane svjež danima: Trebate samo celer

Shutterstock
30.04.2020.
u 09:03

Super je stvar što celer neće promijeniti okus kruha, a on će ostati svjež

Tijekom cijele situacije s pandemijom koronavirusa, mnogi traže način da im hrana dulje traje kako ne bi morali često odlaziti u supermarket, a jedna mama otkrila je na koji način održava kruh svježim, prenosi The Sun. U Facebook grupi "Feeding a Family on £1 a Day" jedna žena otkrila je kako čuvati kruh da ostane svjež i spriječiti nastanak plijesni:

"Imala sam štrucu kruha koja mi nije stala u zamrzivač, a već sam jedan kruh počela rezati i jesti. Pogledala sam video na YouTubeu gdje kažu da trebate staviti jedan štapić celera u vrećicu s kruhom kako bi on ostao svjež što dulje. Ne znam kako ovo djeluje, ali mogu reći da je kruh stvarno ostao svjež." Otkrila je i da celer nije promijenio okus kruha.

Pogledajte recept za kruh koji uspije baš svaki put:

Trik je u tome što kruh upija vlagu iz celera i zato se ne suši. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ElizabethAV75
ElizabethAV75
14:41 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije