Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Mama otkrila: Evo kako od jednog pileta možete napraviti čak 17 ručkova i 6 užina

shutterstock
03.12.2020.
u 10:30

Iako nije spomenula koliko ima članova obitelji, nevjerojatno je da je od te količine mesa pripremila toliko obroka.

Nedavno je u Facebook grupi Feed Yourself for £1 a day osvanula objava nepoznate mame koja je oduševila članove. Naime, mama je otkrila kako je uspjela od samo jednog pileta, kojeg je platila tridesetak kuna, napraviti čak 17 glavnih obroka i 6 užina! Uz još malo povrća koje je platila isto toliko pripremila je juhe, pite, variva, popečke... Evo u čemu je njezina tajna.

"Želim podijeliti s vama što sam sve pripremila od samo jednog pileta koje sam kupila u supermarketu. Prvo smo jeli pečenu piletinu s krumpirom, mrkvom, tikvicama, cvjetačom, porilukom, kupusom i umakom. Od toga su ispale tri porcije. Zatim smo pojeli ostatke toga uz pire - dva obroka. Odlučila sam napraviti pitu od piletine i povrća, a ispale su mi četiri porcije", napisala je.

Dodaci prehrani mogu biti korisni, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne? 

Za jedan ručak još su pojeli sendviče od piletine, a od kostiju je napravila temeljac koji joj je odlično poslužio za pripremu juhe od tikve i varivo od piletine i graha, prenosi The Sun.

Nevjerojatno, ali mesa je i nakon toga još ostalo, pa je pripremila popečke (8 komada) i zamrznula ih kako bi imala za jedan brzo gotov obrok. 

Iako nije spomenula koliko ima članova obitelji, ljudima je nevjerojatno da joj je tako nešto uspjelo. "Kako ljudi uspijevaju toliko toga napraviti od jednog pileta? Ja imam sreće ako jedno pile bude dovoljno za naš obrok, a četvero nas je", komentirala je jedna žena.

Isprobajte ove ukusne namaze zbog kojih ćete opet zavoljeti doručak:

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije