Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljeni su

Mama napravila kino kod kuće, a ulaznice i grickalice djeca plaćaju sama

Facebook
07.04.2020.
u 16:00

Jedna mama došla je na odličnu ideju kako natjerati djecu da pospreme svoju sobu, ali i kako ih nagraditi za to.

Kako su se kina zatvorila, mama je došla na ideju da napravi svoje kino kod kuće za djecu. Nije samo spojila projektor na zid već se potrudila da cijeli ugođaj bude baš kao kada idete u kino, pa je napravila ulaznice, menu za grickalice i popis filmova, piše The Sun.

Mogli su birati između dva, a karta ih je koštala 5 dolara (36 kuna), a kokice, keksi i slatkiši se dodatno naplaćuju. Naravno, djeca nisu platila pravim novcem već su morali zaraditi 'kino novac' tako što su pospremili sobu bez njezine pomoći. 

Foto: Daniel Pavlić

Cijelu ideju objavila je u Facebook grupi "Extreme Couponing and Bargains UK" i oduševila pratitelje. "Cijene grickalica su zaista niske za kino, djeca će biti oduševljena", "Ovo je genijalna ideja", "Napravit ću ovo svojoj djeci", samo su neki od komentara. 

Kako razgovarati s djecom o koronavirusu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije