Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pratitelji podijeljeni

Mama na TikToku pokazala neobičan način života: Ona i sin nemaju kuću već žive u šatoru

TiKTok/appaloosamama
06.12.2021.
u 14:30

Nisam siguran da je takav život dugoročno dobro rješenje za dijete, napisao je jedan pratitelj, a bilo je i onih koji misle da je život u šatoru 'cool' način za provesti djetinjstvo.

TikTok korisnica Christine pokazala je svojim pratiteljima šator u kojem živi sa svojim trogodišnjim sinom, ali se i požalila na 'trolove' koji joj govore da je život u šatoru s djetetom opasan. Christine je pod imenom @appaloosamama napravila video obilazak svog životnog prostora, a uz one koji misle da je 'cool' da dijete cijelu godinu živi u šatoru, bilo je i onih prema kojima to baš i nije dobra ideja. 

- Moj sin i ja od nedavno smo nedavno živimo u ovom šatoru, pa vas vodim u obilazak - rekla je u svom videu u kojem je pokazala i dvije odvojene spavaće sobe; svoju i dječju, i svoje ispletene rukotvorine koje prodaje.

@appaloosamama

our first tent! I loved this one but I’m SO happy with my upgrade! @stouttent ##AEJeansHaveFun ##KeepItRealMeals ##stouttent ##belltent ##tentlife

♬ original sound - Christine

- Njegova je soba smještena sa stražnje strane šatora, ima dva prozora i pregradu koju može navući ako želi privatnost - objasnila je i dodala kako životu u šatoru u prilog ide i to što ga se može postaviti usred prekrasne prirode.

Na pitanje zašto se odlučila na takav život Christine odgovara da tako želi smanjiti troškove i otplatili svoje dugove, da bi onda za sebe i sina mogla kupiti malenu kolibu.

- Nisam siguran da je takav život dugoročno dobro rješenje za dijete - napisao je jedan pratitelj, na što mu je Christine odgovorila da šator ni nije dugotrajno već privremeno rješenje u kojem i ona i sin za sada da apsolutno uživaju, prenosi The Sun.

- Da su meni roditelji kad sam bio manji rekli da idemo za stalno kampirati bio bih najsretnije dijete na svijetu - zaključio je jedan pratitelj.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije