Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitala žena na Redditu

'Mama me tražila da snimam i uživo prenosim svoj porod, da joj ništa ne promakne: Je li to samo meni nenormalno?'

Dijete
Pixabay
23.09.2021.
u 12:31

Danas mi je mama došla na ideju da bih ja mogla porod snimiti i prenositi uživo za obitelj, da nam vide lica i čuju djetetov prvi plač, ispričala je.

Iako je pratnja na porodu u većini zapadnih zemalja već godinama dopuštena, pandemija koronavirusa u zadnjih je godinu i pol dana mnoge žene ostavila bez te mogućnosti.

Jedna je tako ispričala da joj je mama, koja je htjela s njom umjesto partnera prisustvovati porodu, smislila jedinstven način kako da i dalje bude 'u žiži zbivanja' i dio porođajnog iskustva svoje trudne kćeri, pa ju je tražila da za nju i ostatak obitelji sve sama snima i prenosi live...

Trudnica je na Redditu napisala kako je presretna zbog skorog majčinstva, no kako joj obitelj, posebno majka, teško podnosi činjenicu da u nekim stvarima ipak ne može sudjelovati, prenosi The Sun.

Vodeći uzrok smrtnosti u Hrvatskoj su bolesti koje se mogu prevenirati u gotovo 80 posto slučajeva

Dijete
1/3

- Danas mi je mama došla na ideju da bih ja mogla porod snimiti i prenositi uživo za obitelj, da nam vide lica i čuju djetetov prvi plač - ispričala je žena i objasnila da njoj ta ideja baš i nije prihvatljiva. 

- Ne želim misliti o obitelji i zumiranju dok donosim sina na svijet, što mi se čini kao vrlo osoban trenutak i ne sviđa mi se ideja da drugi gledaju kako tiskam, čuju potencijalne komplikacije i slično - napisala je.

- Ovo zvuči kao najgora ideja ikad. Muž može snimiti fotografije nakon što se beba rodi i babica vam je opranu stavi u naručje, ali ovaj je zahtjev pretjeran - napisala je jedna mama.

- Jednostavno joj recite 'Ne tijekom poroda, možemo se vidjeti i čuti video pozivom nakon što malo dođemo k sebi' - dodala je druga i savjetovala joj da, ako mama ipak bude inzistirala, okrivi navodna pravila bolnice...

- Samo joj recite da vam se ideja ne sviđa i kraj rasprave. Biti u rađaonici je privilegija, a ne pravo! - zaključila je jedna Reddit korisnica.

Ponovno najezda smrdljivih martina, ali možete ih se riješiti uz pomoć ovih trikova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije