Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Mama je podijelila trik kako najbolje očistiti noževe uz pomoć limuna

Facebook
08.09.2019.
u 07:00

Mrlje od vode su vrlo česte na noževima, a uz pomoć jednog jednostavnog sastojka mogu nestati u trenu

Laura je u grupi na Facebooku "Cleaning Hacks, Tips & Recommendations" (Trikovi i preporuke za čišćenje) objavila vrlo zanimljiv način čišćenja noževa, koji je i sama isprobala, a priložila je i fotografije, piše Metro.

Foto: Facebook/RTL

"Trik za očistiti mrlje na noževima... Utrljajte limun na mrlje! Ostavila sam noževe u perilici posuđa predugo  i ostale su po njima mrlje od vode, ali zahvaljujući ovom triku izgledaju kao novi", napisala je u grupi. 

Dodala je kako je ista stvar upalila i kod čišćenja metalnog dijela oko sudopera. Limun je odličan za sve metalne površine, dok je za staklene čaše najbolji ocat. 

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao: 

 

Ključne riječi

Komentara 3

HO
homofob
08:34 08.09.2019.

Kuhinjski nozevi nemaju mjesta u masini za pranje suda!!!!!!! Noz se opere trenutno nakon upotrebe pa i tokom upotrebe a narocito ako mu treba popraviti ostricu magnetom (schtricherom).

SS
sokac sa drave
08:56 08.09.2019.

Mama je podjelila trik?Moja mama je imala cetiri jabuke i podjelila ih meni i bratu svakome po dvije.Nakon toga je odala tajnu kako je najbolje ocistiti nozeve..Ocito hrvati moraju vratiti vecernji hrvatskom narodu i hrvatskim novinarima.

LA
Latz
07:49 01.10.2019.

ako imate šrot noževe možete s njima što želite pa i u perilicu i stavljati kiselinu (limun) na njih ..... ako imate bolje noževe ne radite ovakve gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije