Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo!

Mama je pjenom za brijanje uklonila neugodan miris iz kupaonice, a svi su šokirani idejom

Facebook
01.10.2019.
u 15:36

Osim za uklanjanje mirisa, neke mame ga koriste za čišćenje kupaonskih pločica

Mama iz Škotske je u grupi Mrs Hinch Cleaning Tips na društvenoj mreži Facebook napisala: "Pomoću pjene za brijanje uklonila sam neugodan miris mokraće. Doma imam dva mala dječaka koji ne paze gdje obavljaju nuždu jer se samo žele što prije vratiti onome što su radili." Stavila je pjenu za brijanje da djeluje, nakon čega ju je jednostavno isprala vrućom vodom.

Foto: Facebook/RTL

Dodala je i kako se neugodan miris nije osjetio samo nekoliko sati kasnije. "Možda mi se učinilo, ali otišla sam iz kuće na nekoliko sati, vratila sam se i odmah otišla u kupaonicu da pomirišem i ništa nisam osjetila. Trik funkcionira 100 posto. Nimalo mirisa mokraće ovoga jutra."

Uz objavu je priložila i fotografiju toaleta prekrivenog pjenom za brijanje, a mnoge mame su ostale iznenađene ovim trikom i odlučile da će ga i same isprobati. 

Osim za rješavanje neugodnih mirisa, mnoge su mame pjenu za brijanje koristile i za čišćenje toaleta i kupaonskih pločica. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Django
Django
17:28 01.10.2019.

Kaj se mama brije?

ZW
zweistein
17:47 01.10.2019.

očito će najveća vijest u budućoj liberalnoj europi biti: mama naučila djecu da pišaju u šolju!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije