Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali heroj

Mama je pala niz stepenice, a sin (3) joj spasio život potezom koji je naučio iz crtića

Pixabay
22.11.2021.
u 12:29

Ozlijedila je koljeno, rame, kuk i gležanj, a pitanje je u kakvom bi stanju bila da se maleni Thomas nije snašao.

Kayleigh Boffey (33) bila je sama kod kuće s trogodišnjim sinčićem kada je izgubila svijest od jakih bolova u trbuhu i pala niz stepenice. Ozlijedila je koljeno, rame, kuk i gležanj, a pitanje je u kakvom bi stanju bila da se maleni Thomas nije snašao.

Ostao je smiren i uspio se prisjetiti nečega što je vidio u animiranom filmu Robocap Poli - kako treba reagirati u ovakvim situacijama. Brzo je uzeo telefon, nazvao britanski broj za hitne slučajeve i rekao da se mama ne može probuditi.

Mačka Teddy ima višak prstića: Rastu joj palci, a šape podsjećaju na ljudske šake!

Operaterka mu je rekla da će brzo stići hitna i policija, on ih je hrabro čekao i potom pustio u kuću da spase mamu, prenosi The Sun.

"Tako sam ponosna na njega, stvarno je nevjerojatno da je znao što treba učiniti i da se nije uplašio", rekla je mama za medije.

Proglašen austrijskim policajcem tjedna: Dječaka (3) po Alpama nosio na leđima čak šest sati

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:42 22.11.2021.

Mali heroj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije