Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno

Mama četvero djece otkrila trik koji joj je skratio vrijeme pospremanja: Tajna je u posudama

Shutterstock
17.07.2020.
u 15:30

Mama četvero djece otkrila je svoj sistem pospremanja kuće kojim su prostorije uvijek uredne.

Na svom Facebook profilu jedna mama ispričala je kako izgleda pospremanje kuće u kojoj je šest ukućana - i to četvero djece

Prvo je kupila pet lavora različite boje, za svako dijete po jedan, a ona i suprug imaju zajednički. Kada se odjeća skine sa sušila, pospremi se onim redoslijedom kojim se slaže u ormar, a do 17 sati tog dana mora se maknuti iz lavora. Također, ne kupuje odjeću koja zahtjeva peglanje. "Sve stvari dobro istresem prije nego posložim na sušilo tako da se ne zgužvaju", otkrila je.

Kada naiđe na igračku ili neku stvar u kući koja je na mjestu gdje ne pripada, također ju stavi u kanticu onoga kome pripada. Ponekad djeca sama uzmu svoje kantice, hodaju po kući i skupljaju stvari koje su ostavili za sobom. 

Foto: Daniel Pavlić

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

"Djeca su mi stara od 12 do 16 godina, a ovom metodom se koristim godinama. Stvarno djeluje!"

Njezinu objavu komentirale su mnoge žene otkrivši da se i one koriste ovom metodom, a sve su počele kada su djeca bila jako mala. Neke koriste lavor, neke košare, kako god - sve se koriste istom metodom kojom su uštedjele jako puno vremena, prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije