Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Mama blogerica otkrila zanimljiv trik: Evo kako će vaša djeca jesti zdrave namirnice

Facebook/The Eager Teacher
19.09.2019.
u 10:29

Savjet ove majke pomoći će mnogima, a djeca će jesti zdravo bez previše nagovaranja

Sarah Hornung je majka dvojice dječaka, bivša učiteljica i blogerica, a na svojem je Facebook profilu napisala savjete kako bolje organizirati hladnjak da djeca jedu zdravo. Zapravo je vrlo jednostavno. Naime, ova je mama u vrata hladnjaka stavila već narezano povrće i zdrave namirnice za svoju djecu kako bi mogla vrlo jednostavno uzeti hranu i jesti "s nogu", piše Insider. 

"Nedjeljno pripremanje namirnica je spremno za tjedan. Nakon što kupim namirnice, uvijek operem i pripremim svu hranu i stavim je da se svi mogu poslužiti. To znači da se ta hrana može jesti u bilo koje doba dana ili noći, bez prethodnog pitanja. Ovo mi također pomaže i kada pakiram ručak djeci za školu ili pak kada spremam glavno jelo pa trebam prilog. Odlično je imati gotovu hranu, spremnu za posluživanje. Mogla sam ostaviti baby mrkve u vrećici ili pak grožđe na polici, ali onda djeca to ne bi jela. P.S. Na voće i povrće stavim poklopac kako se ne bi pokvarilo."

Mnogi roditelji su u komentarima pisali kako i oni prakticiraju istu stvar i kako se metoda pokazala stvarno učinkovita jer na ovaj način djeca uvijek imaju u blizini zdrave namirnice. Da je savjet dobar, dokazuje činjenica da je objava podijeljena 79 000 puta.

Pogledajte kako se zdravo hraniti i nakon 50. godine života: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije