Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutni školarci

Malenog Breadona vršnjaci zlostavljaju iako je nastava online, profesori tvrde: 'Ne možemo ništa napraviti'

Shuttershock
21.01.2021.
u 16:15

U porukama mu insinuiraju da bi se trebao ubiti, a situacija je sve gora jer su dečki našli način da mu poruke šalju i kad nije ulogiran u školski sustav, ispričala je mama desetogodišnjeg dječaka

Školarci diljem svijeta moraju se nositi s promjenama i stresom koje nosi pandemija, a između ostalog i s nastavom online ili 'na daljinu'. I kao da na njih dovoljno ne utječu brojne posljedice koronavirusa, neka se djeca i dok ne idu u školu moraju nositi sa zlostavljanjem svojih školskih kolega.

Jedan od njih je, piše Mirror, i devetogodišnji Breadon Davis, učenik petog razreda osnovne škole Reavis u Chicagu. Naime svaki put kad se ulogira na svoj online profil preko kojeg prati nastavu, Breadon vidi i brojne uvrjedljive poruke svojih kolega iz razreda.

Njegova je mama Cassie ispričala tako da mu je grupica dječaka iz razreda profilno ime promijenila u 'Dijete samoubojica' (Suicide kid), zbog čega se ona najviše boji što će se s njenim sinom događati i kako će se on s tim zlostavljanjem nositi 'uživo', kad mjere popuste i škole opet otvore vrata.

Foto: CBS/Screenshot

- Redovito mu netko od njih napiše 'J*** se, zovu ga glupim i prijete mu - požalila se Cassie na grupicu dječaka iz sinova razreda

Zagrebačka filharmonija održat će koncert posvećen grupi Queen

1/3

S takvim mu porukama, dodala je, insinuiraju da bi se trebao ubiti, a situacija je sve gora jer su dečki našli način da mu poruke šalju i kad on nije ulogiran u školski sustav, pa mu se uvredljivi tekstovi od nedavno samo pojave na zaslonu tableta dok pokušava učiti. 

Kad je svoj problem Breadon podijelio s učiteljima, rekli su mu da 'oni te poruke ne vide, pa ništa ni ne mogu napraviti'.

- Učitelj mi je rekao i da su to 'samo normalne poruke' i objasnio mi da je nemoguće da mi se pojavljuju na zaslonu: ali ja ih vidim! Kako je onda nemoguće, kad gledam u njih?! - ogorčeno se pitao dječak dok je kamerama CBS televizije pokazivao screenshot s njihovim porukama kao dokaz.

No bez obzira na zlostavljanje i nasilje, i Breadon će u školu ponovno krenuti kad i svi drugi, pa će, ističe mama Cassie, s tim razrednim zlostavljačima i po osam sati boraviti u istoj učionici ili čak klupi...

Provjereno - Laži o posljedicama cjepiva

Provjereno - Laži o posljedicama cjepiva

Jeste i vi čuli onu šokantnu vijest o medicinskim sestrama koje su nakon cjepiva dobila atrofiju mišića, paralizu lica? Vijest se proširila društvenim mrežama brzinom munje. I zato je ekipa PROVJERENOG otišla potražiti te medicinske sestre. Zdrave, sretne i nasmijane, čude se čudu tko je uopće plasirao takvu budalaštinu? Više pročitajte na --> http://bit.ly/Provjereno_Laži_o_cjepivu

Objavljuje DNEVNIK.hr u Četvrtak, 14. siječnja 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije