Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letovi bez djece?

Malaysia Airlines djeci zabranio letove u ekonomskoj klasi

avion
VL
11.04.2012.
u 17:13

Azijski avioprijevoznik nove propise namjerava primjenjivati od 1. lipnja ove godine na liniji Kuala Lumpur – London

– Primili smo puno pritužbi od putnika u prvom razredu. Plate skupu kartu, a od uplakane djece ne mogu spavati – kazao je nedavno Tengku Azmil, direktor Malaysia Airlinesa, tvrtke koja je donijela kontroverznu odluku o zabrani putovanja djece u višoj ekonomskoj klasi modernog dvopalubnog zrakoplova Airbusa A380, piše Daily Mail.

– Putnici u pratnji djece mlađe od 12 godina bit će isključeni iz rezervacije mjesta u gornjoj palubi – kaže se u priopćenju kompanije.

Zaigrana djeca, a pogotovo ona plačljiva, mogu iritirati mnoge putnike, pogotovo kad je riječ o duljim prekooceanskim letovima. A za roditelje može biti noćna mora pokušati ih smiriti, pa tako trpe i oni i ostali putnici.

Počinju 1. lipnja

Azijski avioprijevoznik nove propise namjerava primjenjivati od 1. srpnja ove godine na liniji Kuala Lumpur – London. Iako roditelji s djecom ovom odlukom neće biti presretni, ostali će putnici moći putovati u miru. Obitelji s djecom, kako je predviđeno, putovat će zajedno u jednom od donjih odjeljaka.

Inače, kompanija je prošle godine objavila da djeca nisu dobrodošla u prvu klasu.

Dakle, ako ste roditelj djeteta mlađeg od 12 godina, sljedeći put dva puta razmislite hoćete li rezervirati karte Malaysia Airlinesa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije