Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna promjena

Majstor joj rekao da će preuređenje kuhinje koštati 60 tisuća kuna, a ona sve napravila sama za 1500

Karisha Williams
01.06.2020.
u 10:00

Sve potrebne materijale kupila je na Amazonu te je cijelo preuređenje napravila samostalno.

Jeste li ikada htjeli renovirati svoj dom, ali vam je majstor rekao preveliku cijenu pa ste pomislili da možete bolje sami? Karisha Williams iz Ujedinjenog Kraljevstva bila je upravo u takvoj situaciji kada joj je majstor rekao da će za preuređenje kuhinje morati platiti gotovo 60 tisuća kuna, prenosi The Sun.

Htjela je svojoj kuhinji i svojim kuhinjskim ormarićima pružiti novi izgled pa se savjetovala s majstorom. Ostala je šokirana kada je čula o kakvim cijenama se radi. “Rekao mi je da će me koštati oko 600 funti, oko pet tisuća kuna, samo da mi zalijepi ljepljive role na ormariće i 7 tisuća funti, oko 60 tisuća kuna, da preuredi cijelu kuhinju”, ispričala je Karisha na svom Facebook profilu.

Foto: Karisha Williams

Umjesto toga, kupila je ljepljive role preko Amazona za samo 230 kuna te 1500 kuna za nove pločice, ručke za ladice, zavjese, radio i kuhalo za vodu. CIjelo preuređenje napravila je samostalno te odličnom transformacijom oduševila korisnike društvenih mreža.

Foto: Karisha Williams

“Izgleda odlično! Jako mi se sviđa izbor boja”, komentirala je jedna korisnica. “Izgleda stvarno predivno, pogotovo ružičasti detalji”, složila se druga korisnica. “Tako lijepo i odlično napravljen posao. Izgleda jako lijepo, svaka čast”, glasio je jedan komentar.

Pogledajte što vaš dom govori o vama:

Komentara 4

SC
schwantz
11:20 01.06.2020.

i sama je poljepila pločice?????

BO
bolnaistina
20:20 01.06.2020.

Trla baba lan, da joj prođe dan. Volio bividjeti u živo tu kuhinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije