Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvala raspravu

Majku prozvali nezahvalnom: Žalila se na dječju odjeću koju je dobila na poklon - jer ne paše uz onu koju već ima

TikTok
02.08.2021.
u 12:33

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je prikupio gotovo 700 tisuća pregleda, no mnogima se nije svidio njezin stav o dječjoj odjeći.

Svaka mama zahvalna je na pomoći koju dobije nakon rođenja djeteta, a često je to u obliku odjeće za novorođenčad i djecu. No, jedna majka prozvana je nezahvalnom nakon što se žalila na dječju odjeću koju je dobila na poklon, ali neke majke stale su u njezinu obranu.

Jacy iz Teksasa na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala razliku između odjeće koje ona kupuje svojoj kćerkici Emmy te odjeće koju je dobila na poklon. Iako kaže da je zahvalna na poklonima, nezadovoljna je izgledom odjeće jer ne paše uz ostatak garderobe njezine kćeri.

@justjacythings

does this happen to yall too? don’t get me wrong I’m grateful! #LiveFlowSweatDuet #TheSuicideSquadMovie #QuickBooksVictoryPose #7months #SAHM #baby

♬ september on crack ft. a recorder (Earth, Wind & Fire - September) - frickin weeb

Naime, kako piše The Sun, ona svojoj kćeri kupuje odjeću u neutralnoj boji s puno različitih motiva kao što su cvijeće, voće ili lišće, dok je odjeća koju je dobila jarkih boja s duhovitim natpisima i raznim sličicama.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je prikupio gotovo 700 tisuća pregleda, no mnogima se nije svidio njezin stav o dječjoj odjeći. “Djeca nisu samo rekviziti za Instagram. Kad smo prestali odijevati djecu poput male djece?”, pitala se jedna korisnica, dok je jedan korisnik rekao: “Nikad ne bih pomislio nešto tako nezahvalno. Ako je netko već uložio vrijeme, novac i razmišljao o daru za vaše dijete, ne biste trebali ići na internet i javno ga osramotiti.”

No, mnoge su majke brzo branile Jacy, rekavši da to nije ničija druga briga osim njih i da se i one ponekad tako osjećaju. “Mi takve poklone nazivamo ‘pidžama’", komentirala je jedna majka, dok je druga rekla: “Zašto ljudi vode brigu o tuđoj odjeći? Neka svatko bira što želi za svoje dijete!”

Majka na udaru kritika nakon što je objavila što je učinila za svog 30-godišnjeg sina:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije