Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Majka upozorava roditelje: Djevojčicu (1) ugrizla zmija otrovnica koja se sakrila u njezinim igračkama!

Facebook
02.11.2020.
u 14:30

U Tennesseeju postoji više od 30 vrsta zmija i dok je većina bezopasna, postoje četiri koje su otrovne. Među njima je i zmija copperhead .

Majka iz zapadnog Tennesseeja upozorava druge roditelje da budu oprezni gdje ostavljaju igračke svoje djece nakon što je njezinu 20-mjesečnu kćer ugrizla zmija otrovnica, prenosi KTVZ.

Kate Gardner Foust podijelila je događaj na svom Facebook profilu kako bi upozorila druge roditelje na opasnost. 

My Precious 19 month old Emmy Joe was bit by this copperhead. Hiding right beside our back door with her toys. Many of...

Objavljuje Kate Gardner FoustSrijeda, 14. listopada 2020.

– Emmy Joe, moja kći, prišla je svojim igračkama i počela vrištati. Dadilja je pogledala što se događa i shvatila da je vidjela zmiju – ispričala je šokirana majka. 

U dvorištu snimio rijedak trenutak: U čudu gledali što je zmija "povratila":

1/1

Njezina kći zadobila je ugriz na stopalu od zmije copperhead, endemske vrste u Sjevernoj Americi, te su je roditelji brzo odvezli na hitnu.

Foto: Daniel Pavlić

– Trpjela je jako bolove i povraćala, a ja sam je cijelo vrijeme pokušavala smiriti i utješiti – rekla je Kate. 

Igračke su se nalazile na stražnjem trijemu te je bilo tko mogao snositi istu sudbinu kao i Emmy Joe. Odlučili su upozoriti druge roditelje da, iako se vrijeme mijenja i dolazi hladnoća, zmije su još uvijek vani.

Kate je poslije zahvalila svim ljudima na podršci te otkrila da je Emmy Joe sada dobro i oporavlja se kod kuće iako joj je noga još uvijek osjetljiva.

Upoznajte Josipu Koletić, najmlađu hrvatsku pobjednicu u preponskom jahanju i jednu od nominiranih za Divu godine:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
21:56 02.11.2020.

stravično.dobro je sve prošlo,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije