Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZELA PRAVDU U SVOJE RUKE

Majka uhićena nakon što se suprotstavila zlostavljačima svojeg sina

Jamie Rathburn
Foto: Facebook
1/2
13.06.2019.
u 19:23

Jaime je nedugo nakon puštena iz pritvora, međutim dobila je zabranu pristupa školi...

Zlostavljanje djece u školi je nažalost naša svakodnevnica. Nakon što su joj mjesecima zlostavljali sina, jedna majka iz Amerike više nije mogla mirno sjediti. Odlučila se suprostaviti zlostavljačima, nakon čega je uhićena. Jaime Rathburn poslala je e-mail učiteljici u kojem se žalila na zlostavljanje svojeg sina od strane ostalih učenika u njegovom razredu. Međutim, njezine žalbe nisu urodile plodom, te se zadirkivanje i dalje nastavilo, piše Unilad.

Majka je odlučila uzeti stvari u svoje ruke te se suprotstaviti ostatku djece. Jaime je to i dokumentirala te objavila na svojem Facebook profilu, no kasnije ga je uklonila. Nije bila sigurna koje je točno dijete maltretiralo njezina sina, pa ih je upozorila nekoliko. Majka je uhićena tri dana nakon incidenta za ometanje reda u školi. Učiteljice su se složile kako je bila previše napadna, te je njezin postupak bio pogrešan. Majka je nedugo nakon puštena iz pritvora, međutim dobila je zabranu pristupa školi. 18. lipnja ima ponovno suđenje, a nakon cjelokupne zavrzlame, javno je uputila ispriku.

- Sramim se svojih postupaka. Dugujem ispriku roditeljima, djeci i osoblju škole jer sam potpuno pogrešno postupila. No u tom trenutku jednostavno nisam znala kako postupiti na drugačiji način - napisala je.

Video: Projekt 'Takva sam, kakva sam' zaustavlja cyberbullying

Ključne riječi

Komentara 15

BE
Bel
19:37 13.06.2019.

Ne vidim zasto se ispricala? Sve ih je trebala izvuci za usi i nalupati. Kad nije sustav sposoban ili ne zeli stititi pristojnu djecu, onda je to duzan uciniti roditelj, neovisno o posljedicama koje ga mogu zadesiti.

DU
Deleted user
20:46 13.06.2019.

Ne znamo kakav je sin dotične majke koja je "nedugo nakon puštena iz zatvora". O Gospode Bože koja rečenica

DU
Deleted user
21:59 13.06.2019.

U današnjem svijetu ona je morala u zatvor jer tko je uopće ona da sumnja u sustav i pokušava sama ispraviti nepravdu. Vremena su takva da bi u situaciji da te netko kolje, a ti se dokopaš nečega oštrog ii usmrtiš ga još i odgovarao za ubojstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije