Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Normalno ili...?

Majka troje djece šokirala izjavom: 'Najstariju kćerku (9) ne podnosim, ne sviđa mi se njezin karakter...'

Shuttershock
04.03.2021.
u 14:27

Nemojte miješati činjenicu da mi Lilly nije draga s manjkom ljubavi prema njoj. Ona je moje dijete i ja je volim, da napravi bilo što i dalje bih je voljela i postoji razlika između 'ljubavi' i 'sviđanja', objasnila je mama

Neki psiholozi tvrde da, premda ih većina to neće nikad priznati, roditelji s više djece uvijek imaju i ono jedno malo 'draže' od drugih, no jedna se mama na roditeljskom portalu Kidspot anonimno požalila na suprotni problem: ona naime od svoje troje djece ima - najmanje omiljeno - svoju najstariju kćer za koju otvoreno kaže da je 'većinu vremena ni ne podnosi u svojoj blizini'...

I premda mlađi sin i kćer, napisala je ova mama, nisu savršeni i često je izluđuju sa svojim ispadima, ona ih svejedno, kaže, obožava.  A obožavanje nije ni blizu onog što osjeća prema najstarijem djetetu, devetogodišnjoj kćerki Lilly.

Sajam kreativnosti “Made by” okuplja 30-ak izlagača

1/8

- Nemojte miješati činjenicu da mi Lilly nije draga s tim da nemam ljubavi za nju. Ona je moje dijete i ja je volim, da napravi bilo što i dalje bih je voljela; postoji razlika između 'ljubavi' i 'sviđanja' - objasnila je anonimna mama.

Foto: Shuttershock

Njoj se, kaže mama, ne sviđa Lillyna osobnost, tko je ona i kako se ponaša, jer je 'stalno smrknuta, sebična i drska, te neprestano iz ničeg stvara dramu'.

- To radi u školi, kod kuće i na treningu, a onda odbija priznati svoje greške ili poraditi na njima, čak i poslušati s čim je nekog uzrujala - rekla je.

Lilly ipak, usprkos ovom majčinom opisu njenog karaktera, ima puno prijatelja, a dobro se slaže s mlađim bratom i sestrom, no kad naljuti mamu s njom ne razgovarati i izbjegava je. Zato je već neko vrijeme za brigu o najstarijoj djevojčici zadužen tata.

On je tako vodi treninge, na dječje rođendane i zabave i svakodnevno joj pomaže s domaćim zadatcima od čega je mama naprosto, kako sama kaže, a prenosi Mirror, odustala - u nadi da će se 'Lilly u budućnosti promijeniti'. 

Ne prodaju maglu, ali su blizu! Njihov zrak u boci stoji 530 kuna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije