Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvi zahtjevi!

Majka traži dadilju: 'Morate znati skijati, voziti u drugim državama i pomoći mi da se odmorim'

shutterstock
24.01.2020.
u 15:23

Teško je vjerovati da će itko ispuniti sva očekivanja vrlo zaposlene žene koja radi u Silicijskoj dolini, majka je dvoje djece i traži dadilju, nekoga tko će se brinuti o njenom domu i obvezama

Kandidati bi se trebao obavezati na pet godina života s njom i njenim desetogodišnjim blizancima. Autorica Kimberly Harrington podijelila je ovaj oglas na društvenim mrežama i napisala: "Izazivam vas da nađete nešto luđe od ovoga. IZAZIVAM VAS!", prenosi Daily Mail

Ispod je ostavila dugački oglas ove direktorice: "Veliki dio zaduženja jest održavanje obitelji organiziranom, kuhanje organske hrane pošto imamo alerije, planiranje odmora, kampiranja i aktivnosti nakon škole, obveza i provođenje vremena s djecom."
Tko god dobije poziciju, morat će pristati na ovaj raspored (koji ne uključuje putovanje) - pet dana tjedno radi se otprilike od 11:30 do 20 sati, od nedjelje do četvrtka (prvi izbor) ili od ponedjeljka do petka. 

"Majka je direktorica koja se mora odmoriti vikendima. Vikendi su krcati sportskim aktivnostima i druženjem. Postoji i opcija da osoba živi s nama, imala bi svoju kuhinju i kućicu s jednom prostorijom", piše u oglasu za posao. 

Savršen kandidat mora biti inteligentni 'multi-tasker' sa sveučilišnom diplomom. Mora joj pomagati oko dječjih domaćih zadaća i igrati matematičke igre s njima. Osim toga, dala je i primjer jednog zabavnog zadatka koji uključuje matematiku: "Koliko ribica bi trebali kupiti danas, za nas petero?"

Još jedan od važnih uvjeta koje kandidat mora ispuniti je i strateško razmišljanje o opcijama za odmor, a treba uzeti u obzir dječju dob i razvijenost, ali i činjenicu da se majka mora odmoriti! 

"Rezultati istraživanja o tuzemnim i inozemnim putovanjima trebaju se prikazati u Excelovoj tablici, predložiti i rezervirati putovanja, prikazati troškove..."

Kandidat mora biti i dobar kuhar. "Obitelj jede organsku hranu i alergična je na kravlje i kozje mlijeko, kokošja jaja, mahune i lubenicu." Mora biti i dobar plivač i spasioc koji zna osnove timskih sportova. "Može ići na šetnje planinama, želi vježbati u kućnoj teretani s mamom, zna skijati, dobar je vožač, zna voziti po snijegu, zna voziti u drugim državama i ima mjesta u srcu za voljeti tu djecu i mamu." Mnogi korisnici Twittera podijelili su ovaj oglas za posao, a neki pišu za ovako nešto plaća mora biti šesteroznamenkasta! A ovako je izgledao dio tog popisa

Foto: Twitter

 

Foto: Twitter

 

Foto: Twitter

Foto: Twitter

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jovanovic
17:12 24.01.2020.

treba li muza zamjenit??

PI
Piksy
15:46 24.01.2020.

Sve sto trazi su prave sitnice😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije